Ahli Kelab Kad !!

May 5, 2011

Home » » Pemenang I Love My ...... Contest !!! Sila Alert!!

Pemenang I Love My ...... Contest !!! Sila Alert!!

Teman pasti...
semua peserta dah refer pada senarai nama panjang rerakan blogger yang join contest nih kan....
oleh itu....
teman dengan besar hati nak bagitau..
bahawasanya.....
semua jawapan yang korang bagi tu adalah.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

BETUL !!!!!

sebab...????!!!
semua jawapan yang diberikan adalah memang berkaitan dengan diri teman....
teman suka sangat2!!!


melainkan.....

ada 7 peserta yang menjawab jawapan yang tidak mengikut syarat yang teman tetapkan...
maybe kompius kot dengan klu jawapan yang teman bagi..
teman pon kureng pasti pasal tu...hurrrmmmmm



bersempena dengan bulan April yang lepas adalah bulan kelahiran teman & agung teman yang terchenta..Sultan Azlan Shah....
boleh refer entry ni ye kalo xpercaye...



teman berbesar hati nak bagi cenderahati pada semua pemenang yang join...
maksudnye...
peserta yang join semua ada 78 orang...
tolak 7 orang yang xmenepati syarat....
ada 71 orang pemenang semuanye.....
hoh!!...gile ramai!!!!!!




bagi peserta no. 1 ,  no. 78 , no. 39 & no. 40 ....
ini cenderahati yang akan anda terima...
no anda dicabut sebagai peserta terawal dan terakhir..
manakala no. 39 & no. 40 sebagai nombor yang di tengah-tengah

 set alat tulis...



bagi peserta no. 26 , no. 65 & no. 66...
ini cenderahati yang bakal anda terima...
ini kerana jawapan anda bertiga sahaja yang lain dari yang lain....
korang memang best la!!

puzzle..



bagi peserta yang selebihnya....
inilah cenderahati yang bakal anda terima....









diminta semua pemenang menghantar nama & alamat terkini pada teman..
emailkan aje pada sparklemaneh@gmail.com
memandangkan semua peserta mendapat cenderahati daripada teman....
tolng hantar email anda begini...


contoh :

peserta no. 17 (sila ikut senarai turutan dalam name list)
id : nazilanazir
nama : nazila nazir
alamat : 1213,jalan abc,
00000 negara atas angin



senang teman nak buat urusan sesi pos hadiah....
maklum ajelah..ramai yang menang..kang teman kompius!!!
hadiah akan dipos menggunkan pos biasa....


SILA ALERT!!


tempoh seminggu sahaja diberikan pada anda..
bermula dari 5 Mei 2011 hingga 12 Mei 2011
teman xkan ingatkan anda mengenai ini berkali-kali...
sekiranya tiada sebarang tuntutan hadiah yang dibuat oleh mana-mana pemenang...
teman takkan bertanggungjawab..
jadi pada rakan blogger yang lain..
tolong ingatkan rakan2 anda....




tenkiu lagi sekali pada semua yg sudi join contest yg dibuat sempena besday teman....
meh sini laga pipi kiri kanan...
next time teman buat contest/GA lagik keh!!

(^o^)


p/s :
kalo xsure samada email anda tu go thru atau x pada teman..
komen aje pada entry nih..
nnti teman reply pada shoutbox anda semua..





41 comments

May 5, 2011, 1:41:00 PM

tq2.. suke dpt hadiah saguhati.. okay, nak emel jap..

May 5, 2011, 1:50:00 PM

Dah anto emel.. dpt x?

May 5, 2011, 2:13:00 PM

alhamdulillah...
dapat saguhati...
saya dah email...
thanks...

May 5, 2011, 2:17:00 PM

DAH EMAIL ...HEHE

May 5, 2011, 2:19:00 PM

saya dah email details :)

terima kasih ye.hepi sangat2.

zhms8082@yahoo.com

May 5, 2011, 2:31:00 PM

thniah kpd yg menang~!

May 5, 2011, 2:34:00 PM

saya dah send email....harap selamat sampai.... terima kasih banyak2....

May 5, 2011, 2:40:00 PM

dah emel...tima kasih

May 5, 2011, 2:47:00 PM

dilaz dah email
thank you

May 5, 2011, 2:53:00 PM

saya dah emel jugak! hehe kalau xdapat, gtau ye! :)

May 5, 2011, 3:13:00 PM

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/05/lulu-tak-kira-nak-juga-lompat.html

May 5, 2011, 3:18:00 PM

gila kentang. tak penah jumpa org pemurah cam ko. hahahahahaa....

May 5, 2011, 3:20:00 PM

wah.. memang sangat mengejutkan...hehe

Kak Nida dah emel details. Dapat tak?

May 5, 2011, 3:42:00 PM

tq..
dah hantar details..

May 5, 2011, 4:03:00 PM

Alhamdulillah walaupun tak menang cabutan bertuah tapi tetap bersyukur kerana nini bermurah hati memberikan cenderahati kpd semua peserta...moga dimurahkan rezeki...sha dah email ye...thanks dear

May 5, 2011, 4:05:00 PM

thnx ye.dh antar dh detail.nnti gtaw kat shoutmix k klo dh smpai

May 5, 2011, 4:09:00 PM

da emel...

May 5, 2011, 4:10:00 PM

mekasih...dh email detail...:)

May 5, 2011, 4:36:00 PM

sukernyer nak dapat hadiah...ok nti PU anta details..thank you :)

hug penganjur ketat2 ^^

May 5, 2011, 4:56:00 PM

errr..kiranya semua menang ke ni?

May 5, 2011, 5:08:00 PM

Salam Dilaz..makasih yer!!

May 5, 2011, 5:16:00 PM

yea...dapat hadiah...best2...hehehehe


dah email detail...



New Entry: Tarikh majlis konvokesyen UNIMAS ke-15

May 5, 2011, 5:17:00 PM

saya dah anta details..

tq :)

May 5, 2011, 5:42:00 PM

cikmisi menang ga kew? no.58? takot trmasuk dlm 7 org yg x ikut syrt tu..hihi

May 5, 2011, 7:54:00 PM

cik misi : sila refer entry senarai nama..tq

May 5, 2011, 8:41:00 PM

salam

saya dah sent detail

roszaliza@hotmail.com

May 5, 2011, 8:54:00 PM

DH EMAIL DETAIL...TQ=)

May 5, 2011, 10:31:00 PM

mekacehhhhh

dah email details dah/....

May 5, 2011, 11:14:00 PM

wah..
best2..
jap lg TK email..
tima kasih..

May 5, 2011, 11:27:00 PM

thanx nini!!
dh send email td..
nie entry penghargaan.. ^_^
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/05/won-2-consolation-prizes.html

May 6, 2011, 8:36:00 AM

kenapa sebutir bintang * tu terkeluar dari landasan? hihihihi... itu yg mekchu perhatikan erk..

May 6, 2011, 8:41:00 AM

mekchu : sebab bintang tu degil!! hahahaha

May 6, 2011, 10:21:00 AM

wahhh sume adalah pemenang..tq nini
dah antar email kt awk..

May 6, 2011, 10:30:00 AM

Salam...

Ibu balqis dah email...
peserta No 41...huhuhu..

May 6, 2011, 12:58:00 PM

alhamdulillah, ayesha pun da email detail.. no 68...

May 8, 2011, 9:43:00 AM

salam..thanks dear coz sudi bagi hadiah kat peserta terkahir ni..hihi..suka..suka..me dah emel..

meh jemput join my ga..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

May 9, 2011, 7:28:00 AM

thanks gitau..me ada buat tq entri..publish jam 8.12 pagi kat blog bawak ni..

Belog kami :Notre Belle Histoire

May 11, 2011, 12:32:00 AM

yeahhh!dpt saguhati jugak!hehehe..

tq kak nini! :P
dah emel dah..
naseb baik sempat...hehehe

May 11, 2011, 4:31:00 PM

WAAAH semua dapat adiah...nie mummy baru perasan semua dapat

k dah email..mujurlah sempat perasan..

May 14, 2011, 2:06:00 AM

gifts da sampai.. tq

May 16, 2011, 7:00:00 PM

jelesnya semua kawan saya dah sampai penanda buku itu..

kenapa saya belum dapat lagi?

saya dah sent email da...

atau saya tak layak?

huhu...sedihnya..

roszaliza@hotmail.
queenroszaliza.blogspot.com

Post a Comment