Ahli Kelab Kad !!

May 23, 2011

Home » » Kedai Acik Nini

Kedai Acik Nini

Buat Incik Azraai....
kedai "Acik Nini" arini...
masak sangat mabeles....


Bubur nasi seperiuk...
sup ayam jugak tidak ketinggalan...
di-datangkan pulak dengan pakej..
sambal tumis ikan bilis...


oh..sangatlah mengujakan perot Acik Nini !!!!


apsal Acik Nini malas sangat??..
bukan malas daaaaa...
tekak Acik Nini dah boring makan nasi...
kita layan makan bubur nasi pulak...


Cik Mat dah belasah makan bubur nasi 2 mangkuk...
tu pon dah Acik Nini jeling-julingkan supaya xtambah semangkuk lagik..
kalo iye pon sedap..
janganla makan sampai xmo berhenti...
over tau anak Incik Azraai nih...


Cik Mat dah makan ubat demam...
tu tengah tekun "stady" Special Agent Oso kat depan...
Acik Nini pon xpasti le bila dia nak tido...
selagi dia xtido..
selagi tu lah Acik Nini xboleh start menggosok baju....


Incik Azraai kalo mahu bersantap bubur nasi...
HARUSLAH pulang ke rumah pukul 5 nanti ye...
panggil la sesape doktor locum gantikan shift 5pm- 10pm...
kalo Incik Azraai xbalik....
Acik Nini xkose nak anta bekal ke sana...
miahahahahahahahhaa....


Apsal guna nama Acik Nini??..
tadik..
anak jiran seberang rumah datang rumah..
anta ole-ole...
dia panggil nama...
"askum...Acik Nini !!"



sangatlah sedap nama tuh...
i ILKE !!!



2 comments

May 23, 2011, 3:45:00 PM

aku pun suka mkn bubur nasi ...sedap ... slalu aku yg bantai bubur nasi anak aku ...hahaha

tp klu dpt mkn ngan ikan masin letak bwg besar potong dadu + cili kecik goreng ..sedap sgt ...huhu

May 23, 2011, 6:50:00 PM

saye pon lapo la acik nini.. kalo umah dekat buleh la saye dtg makan2 ye dak.. heheheh..

Post a Comment