Ahli Kelab Kad !!

May 10, 2011

Home » » Hsue Craft 2nd Giveaway

Hsue Craft 2nd Giveaway



Teman memang sangat2 suka dengan hasil kerja tangan Sue...
malangnye..
tangan teman xcukup berseni nak buat macam nih....
al-maklomler...
dulu masa sekolah...
memang xberapa "berkenan" dengan subjek seni..


oleh kerana tangan "keras" teman ni xcukup berseni nak buat hasil kerja yang "superb" nih...
untuk kepuasan diri & hati...
teman memang rajin beli hasil kerja Sue...
korang xcaye??

semua hadiah saguhati peserta I Love My... Contest aritu..
Sue la yang tolong siapkan ordernye....
sape yang dah dapat hadiah ni..
kompem suka dengan hasil kerja tangan Sue..


dalam banyak2 hasil kerja Sue...
teman tersangatlah minat & fanatik dengan..

Quilling Stand hasil kerja Sue nie....


kalo teman menang..(kalaulah!!)
terhengen sangat Sue buatkan satu utk teman quilling stand tu...
teman nak buh kat dalam bilik keje cik asbenn teman kat sepital nun...
bila time dia rindu nak bersembang lelama dengan teman..
atau sakit hati dengan sikap "keras kepala" teman...
kalo dia tengok quilling stand tu..
dengan harapan...
hilangle rasa marah,rindu "dendam" dia dengan teman...
wah!!.....
kikikikiki...



ok...
dan semua yg baca entry nih...


meh la join...
korang xkan kecewa punye dengan hasil keje Sue nih....
teman berani kerat kuku punyer!!


tarikh tutup : 15 Jun 2011


all the best Sue !!!



3 comments

May 10, 2011, 4:52:00 PM

baik!!! nanti lulu join

May 10, 2011, 8:27:00 PM

nak tanye je.. kenapa nama the games bingo tak ada pun dlm list peserta...

http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/04/i-love-my-contest.html

br dapat online...

May 11, 2011, 10:11:00 AM

Terjah sini....TQ 4 join, Best of luck to u dear ;)

Post a Comment