Ahli Kelab Kad !!

May 28, 2011

Home » , , » Bleh tukar x?...

Bleh tukar x?...

Teman memang suka sangat beli baju bundle..
 harganya berpatutan & kualiti pon not bad...
selalunya teman sopping kat sini....
so far memang puas hati...


baru-baru nih..
teman ada beli set baju untuk Cik Mat...
stok untuk raya...
tapi..
bukan baju bundle...
baju baru..
memandangkan ni 1st time beli baju baru secara online utk Cik Mat..
teman beli la baju untuk umur 3 tahun..




berkenan sgt dengan pinggang seluar jeans tu...
tau ajelah perot Cik Mat yg chubby2 tuh..
kalo pakai seluar berzip atau berkancing..
dia memang xsuka...
xselesa...


bila order dah sampai kat tangan teman...
unfortunately,...
baju tu muat-muat aje...
aisey...
memang nasib teman xbaik la....


dalam riso-riso tuh...
teman sms tokey baju..
tanya samada..
teman boleh tukar ke set baju nih....
baru pakai sekali ajer...
Alhamdulillah....
tokey baju tak keberatan nak kasik tukar...


maka..
2 -3  hari lepas teman pos lajukan baju yang tak berapa muat tuh...
tokey baju pos balik pada teman set baju yang baru....
berjaya la teman tukar baju Cik Mat...
teman amik baju untuk umur 4 tahun....


hasilnya?...


dah pon melaram.....



tenkiu tokey!!
lenkali....
kalo ada diskaun lebih...
boleh shopping dengan kamu lagik 
(^o^)






1 comment

May 28, 2011, 5:51:00 PM

malu i uuuuu

Post a Comment