Ahli Kelab Kad !!

May 15, 2011

Home » » Dimana kamooo...

Dimana kamooo...

Lama sangat rasanye teman xdapat view blog awek nih...
salah seorang "teman tapi mesra" kepunyaan teman..


Astina ni rajin bebeno dulu datang menyinggah blog teman...
dari situla teman kenal dia..
rasanye...
Astina ni budak Sabah...
teman ada follow blog Astina nih...
tapi...
lama dah xboleh masuk blog dia...
tulihnye kat situ...



Astina dah privatekan blog dia....
huhuhuhuhuh....
kamu udah xde berblogging lagik ke sekarang??..
bizi kerja ke?...
meh la singgah blog teman...
lama sangat xbaca komen kamu.....
kalo teman ada email address kamu...
boleh jugak kita chatting2....


walaupon xpernah jumpa...xpernah satu sekolah...mahupon satu tadika..
tapi tali silaturahim tu xsemestinya xboleh wujud kan...
macam jugak silaturahim teman dengan
mekchu...Lulu...Makbed...Mamadania...Rrb...Inaachik..waallaa...zahidah dihaz...
dan ramai lagik la....
moga kita semua stay keep in touch dalam blog...
sape kata berblog nih membuang masa??!!!...



1 comment

May 15, 2011, 1:24:00 PM

datang bc entry..

:)

Post a Comment