Ahli Kelab Kad !!

May 23, 2011

Home » » TIDAK!!!!!!!!!

TIDAK!!!!!!!!!



why??!!!!
why??!!!!
why?????!!!!!!!


tergamaknye korang buat macam nih....
tau x yang boleh dikatakan semua umat ISLAM suka sangat makan produk korang...
tapi...
kenapa???!!!!
kenapa??!!!!....
kenapa MESTI nak letak benda nih.....


Deoxyribonucleic Acid (DNA) ba alif ba ya dalam bahan ramuan ( Whole Egg Powder dan Whole Milk Powder ) dalam setiap kek yang korang buat!!!!!



patutla sedap semacam....
huk...huk...huk...



Ya Allah......
KAU ampunilah hambaMu ini...
di atas kealpaan diri yang serba kekurangan...




time kasih bebanyak pada Khumaera atas info nih.....





p/s : kesian bebudak melayu yang keje kat Secret Resepi...apa hukumnya menyajikan makanan yang haram?..sumber rezeki tu jatuh hukumnya...


subhanallah....












7 comments

May 23, 2011, 12:22:00 PM

huh.. bio betik.. pakai name saintifik.. idak le nyangke bende tu dna balipbaya... hadoiiii...

May 23, 2011, 12:24:00 PM

huhu...mmg dh lama bnda ni..tp ramai yg xtahu

May 23, 2011, 12:29:00 PM

baru tbaca gak kat fb....

May 23, 2011, 12:58:00 PM

huwaaa...ku pun selalu mkn!!errkkss...

May 23, 2011, 3:57:00 PM

aku jarang makan
tpi jgn blame dia jer..
kedai kek lain pun ade jugak pakai
dan klu pernh mkn blackforest
klu masam tu,ade guna rum la tu.
cuba bgthu aku kedai kek mana yg tak guna 2 benda kat atas tu?!
even yg home baking pun pernh pakai termasuk aku.

May 23, 2011, 4:19:00 PM

Aku pn nk nagis. Huwaaaa
Bru smlm aku mkn ice cream brownies
Dan black forest cheese cake
Rsa mcm nk samak perut nih

May 23, 2011, 7:08:00 PM

jrg mkn tp klu skali mkn,mau abes sparuh kek tu untuk sy sorg,.ya Allah,xtergamak rsenye nk mkn lg bile dh dpt tau cmni,.bley byangkan x kalau kite mkn lemak2 die begitu sje?,.eeee,xsanggup kn?,.Kau ampunilah dosa2 kami ya Allah,amin,.

Post a Comment