Ahli Kelab Kad !!

May 2, 2011

Home » » Mai singgah mai !!

Mai singgah mai !!

Semalam pagik..
teman terperasankan sumting kat shout award box teman...



kak najwa...a.k.a. ibu Irfan..
senior high school teman nak datang umah ler....
siap baca 2-3 kali..
yelah mana tau kot2 teman yang silap makna ayat tuh...
betul ke kak najwa ni nak datang umah teman...
teman pon reply le balik kat shout award blog dia...




maka...
berjanjilah kami berjumpa semalam....
kak najwa sebenarnye nak g jenjalan kat Zoo Taiping...
tapi semalam dia sampai Taiping dalam pukul 2ptg cenggitu...
kalo dah namanye Taiping....
especially area berdekatan Bukit Larut tuh...
kalo dah start ujan..memnag jenuhle nak tunggu berhentinye....
maka bertanggakla diaorg kat umah teman dulu....


dapat ajer mesej kat shout award box teman tuh...
agenda mengemas rumah yang cam tongkang karam dikerjakan kitaorg 2 beranak pon bermula....
teman sapu sampah....
Cik Mat sapu langgar bontot teman dengan beskal dia...
teman mop lantai...Cik Mat buat willing atas lantai yang licin tuh...
adehla..mencabar betul...
dalam dok kemas2 umah tu..sempat jugak teman buat agar2 laici...
tapi malangnye tetamu teman xsempat jamah...
sebab xsempat keras!!



nak tengok camne tahap excited Cik Mat bila dapat geng sama baya..??
terhamatla behave!..
xde adegan bergaduh..menangis..mahupon mengamuk..

1 beskal dikongsi bersama...
sharing is caring kan...


sib baikla Irfan tu kecik aje orangnye....
kalo x,..mau tumbang beskal tu rasanye..
hahahahahahaa


merancang bersama nak buat projek panjat tangga walaupon mendapat tentangan keras dari bonda memasing...


Irfan lebih "cerah" berbanding Cik Mat...
kikikiki...
mahaple Irfan...anak acik tu memang kulit kaler mocha...
main tengah panas pon cam xde effect "sunburn"...

bersama-sama jugak berkompromi memanjat kerusi...
kak najwa tu ntah berapa kali kene lenyek dengan Cik Mat..
hape ko hengat dalam baju acik Najwa tu ada belon ke??
ada baby la!!


dalam pukul 4ptg cenggitu....
kak najwa dah nak bergerak balik..
katanye nak singgah melayan yong tau fu mabeles kat belakang Balai Bomba....
sebelum balik...
op coz la kene amik gambar dulu kan....

high school junior vs high school senior....
(sila abaikan muka teman yg pucat lesi itu..)

eh,..btol la kak....
spek kita old school!!!


kak najwa..
lenkali nak datang roger awal2 tau..
boleh la prepare nasi ayam meletops teman...
(^o^)




7 comments

May 2, 2011, 1:05:00 PM

nasi ayam ??telan air liur.. hehe

May 2, 2011, 1:29:00 PM

Ooo...patutla lantai rumah berseri, ekeke. Anyway thanks a lot *walaupun x dapek merasa agar2 laici tu..haha.
*kami enjoi~~

May 2, 2011, 1:49:00 PM

seronoknya....nak nasik ayam jugak..heheheh



New entry:Shopping: Emilio Valentino

May 2, 2011, 1:52:00 PM

hoo nak dtg jugalah mcm ni

May 2, 2011, 2:32:00 PM

najwa : sama2 kita enjoy!!

lulu : meh dtg tepen..

Anonymous
May 3, 2011, 6:12:00 AM

Apa yang posting bagus. Saya sangat suka membaca jenis atau artikel. Saya tidak sabar untuk melihat apa yang orang lain katakan.

May 3, 2011, 11:43:00 AM

rugi kak najwa tak dapat makan nasik ayam mabeles emy.. skali makan nak tambah byk kali tau.. hehehhe..

emy, raye taun ni tolong wat utk aku ye.. hehehhe..

Post a Comment