Ahli Kelab Kad !!

Apr 19, 2012

Home » » 19th April...

19th April...




untuk tahun nih...
takmo tulis entry gempaks lagik macam tahun lepas...
kang korang kata teman tumpang gelemer tuanku.....
takmo..takmo..takut tuanku murka.






29!!!!????....
yup..walaupon kekadang teman selalu buat lupa diri..
selalu mengaku tujuhblas..kadang2 sembilan blas.....
hakikatnya tetap tak berubah......
alhamdulillah....masih sihat & bernafas hingga ke hari ini..
syukran....syukur atas keizinanNYA




teman takmo hadiah harijadi dari korang semua..
dapat mengenali korang semua dah merupakan satu hadiah buat teman...
cukuplah dengan....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




doa tulus ikhlas korang dalam mendoakan kesejahteraan teman sebagai seorang kawan....
itu yang lebih bermakna buat teman.....






teman & senyum memang tak dapat dipisahkan!!.
opsss...tak dilupakan..
hadiah harijadi spek mata "tinted" dari boypren tercinta..




terima kasih semua atas perkenalan yang tulus ini....
walaupon kamu-kamu sekelian mengenali teman cuma dari bebelan harian di blog teman...
tapi, itulah diri teman seadanya....
" senyum dikala kesedihan..ketawa dikala keperitan..
cuma kegembiraan saja yang korang akan dapat dari teman..... "
insyaAllah....dengan izinNYA,
teman masih kuat lagi untuk mengekalkan tagline nih dalam hidup teman buat 40 tahun akan datang...
doakan ye....




tak lupa buat pemerintah jajahan negeri yang teman tinggal sekarang....


buat Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Azlan Muhibuddin Shah...
selamat menyambut hari keputeraan yang ke-84 hari ini..
Daulat Tuanku!...





** amacam header baru teman?..
tak nampak macam umo 29thn kan?...
i like..i like...i like... **




.



20 comments

Apr 19, 2012, 7:08:00 AM

Epy beday my prennn.. semoga ko panjang umo.. murah rejeki n dikurniakan kesihatan yang baikkk... dan semoga afif cepat dapat adikkk... aminnnn... header ko macam blog org 19 taun la.. hehheheh..

Apr 19, 2012, 9:17:00 AM

udah tua openyer..kikikiki..

happy bufday....header mmg terbaik

Apr 19, 2012, 9:37:00 AM

ala...baru 29..aku dah 31 rilek je...hehehe

Anyway, SELAMAT HARIJADI nini....nak hadiah ke....hehehe

Apr 19, 2012, 11:18:00 AM

As salam Dini,

Betullah tak nampak 29 thn pun :)

Happy Birthday..! Barakallahufik~

Salam perkenalan :)

Apr 19, 2012, 11:25:00 AM

Selamat meraikan ulangtahun kelahiran, Nini. Akak doakan Nini murah rezeki, panjang umur dan paling penting bahagia dunia dan akhirat bersama orang2 tersayang. Amin. Header baru ye. Akak suke sbb kali ni gambar boipren pun ada. Lengkap dah.

Apr 19, 2012, 1:55:00 PM

tiap2 tahun lah cuti.. baru 29 rupanya.. mula sgt lagi tu (ayat org dengki) happy birthday dan semoga suksesssss selalu

Apr 19, 2012, 6:16:00 PM

selamat hari lahir...semoga panjang umur n murah rezeki...amin...

Apr 19, 2012, 11:36:00 PM

Suka header baru tu! Mantop!

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran ke 29, Nini. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & dikurniakan kesihatan yg baik olehNya, amin!

Apr 20, 2012, 9:07:00 AM

@eda_ej amin!!..macih laling :)

Apr 20, 2012, 9:08:00 AM

@syawalsimpsons apa ada dgn umur..yg penting hati happy! tq sue :)

Apr 20, 2012, 9:08:00 AM

@O'gosh eh,mana pulak 29.19la.. macih makcik!

Apr 20, 2012, 9:08:00 AM

@Marya Yusof Alhamdulillah..tq :)

Apr 20, 2012, 9:10:00 AM

@Aidah boypren tu tak berapa gile gelemer..yg gile gelemer,bakal menantu akak aje.macih kak!

Apr 20, 2012, 9:10:00 AM

@mekchu mekchu musuk!!...time kasih!

Apr 20, 2012, 9:14:00 AM

@Papa Mifz insyaAllah,Amin!

Apr 20, 2012, 9:14:00 AM

@Dinas Aldi Amin,tenkiu kak!

Apr 20, 2012, 9:18:00 AM

kedut kat muka dah nampak dah weh makcik..hahaha...

Kak maz
Apr 20, 2012, 11:26:00 AM

Hepy bezday emy...

Apr 21, 2012, 9:20:00 AM

@hutanbelantara96 dengki sokmo pakcik nih..lepuk nak? :)

Apr 21, 2012, 9:21:00 AM

@Kak maz tq kak! :)

Post a Comment