Ahli Kelab Kad !!

Apr 2, 2012

Home » , » Diarrhea

Diarrhea





walaupon menu arini adalah kari daging tanpa santan,sup ayam & ikan pekasam goreng...
namun nafsu makan arini adalah sangat merudum...
ini berikutan....



jejaka kesayangan teman nih..
semalaman berulang toilet...
sampai tido pon tepi toilet aje....
dah tak larat nak panjat katil...


ini semua disebabkan seekor udang besar di kedai makan steamboat malam tadik..
walaupon kondisi udang tu nampak segar,bugar tapi....
rasanya udang tu dah busuk...
jejaka kesayangan teman nih..
tanpa sengaja telah memasukkan udang tercemar itu ke dalam kuah steamboat....
bila dirasa kuah steamboat tu..
terus muka masing-masing cam tukar kaler hijau....
janganla tak percaya..
kitaorg terus tak sambung makan...
cuma tunggu CikMat aje abeskan nasi goreng dia...
~ mujur CikMat makan nasi goreng pataya semalam....
kalo x,..lagik haru!! ~





maka,..
berjemaah lah kami mengulang cik jamban!...
tapi teman tak bagitau pun pada jejaka nih yang teman jugak sakit perot...
teman harus jadi kuat untuk melayan kehendak sakit jejaka ini...




nasib la jejaka ini kerja sampai pukul doblas tadik je...
harusle teman suruh beliau berehat...
tak sanggup nak tengok muka jejaka ini kelayuan serupa tak cukup oksigen..
sambil lesen memancingnya untuk minggu ini teman gantung!!...
lesen akan diluluskan balik bila kesihatan dah OK..




 peminat no. 1 kerepek bayam teman....
1 bekas tu dia boleh hadap sendiri tanpa bantuan mulut orang lain!
korang nak order kerepek?..
jemputla singgah sini ...





12 comments

Apr 2, 2012, 2:51:00 PM

akk pon sm la,dr smlm lg,xtau slh mkn ape...

Apr 2, 2012, 2:54:00 PM

sian jejaka mu...

nasib baik tak kena kat cik mat, kalau tak lagi haru yer..

Apr 2, 2012, 2:55:00 PM

@Eya Eybizz sama la kak..toilet pon dah naik muak tengok kitaorg! :D

Apr 2, 2012, 3:13:00 PM

kan...nsb dia xleh berkate2..

Apr 2, 2012, 3:15:00 PM

Ahalai kesiannya nasib jejaka besar yg kena kalau si comel boleh haru dibuatnya. Nini ambillah ubat kat klinik sendiri kan...

CikMat tak nak share dgn auntie ke?

Apr 2, 2012, 3:25:00 PM

tu la.. dah tau udang tu busuk, gi lagi gagah makan. kesimpulannya, doktor pun buleh sakit jugak. ahhahahah~

Apr 2, 2012, 3:33:00 PM

Allah, memang sedih kalau kena food poisoning. Akak pun pernah kena 2 kali dulu, letih lembek dibuatnya.

Semoga Nini & suami segera sembuh eh, akak tolong doakan sama.

Apr 2, 2012, 4:40:00 PM

moga dua2 cepat sembuh..

Apr 2, 2012, 6:07:00 PM

sian hencik big boss mu.. harap cepat sembuh ye..

Apr 2, 2012, 6:31:00 PM

nasib baik si kecik order nasi goreng kan...

Apr 3, 2012, 2:51:00 PM

alahai endoc pun sakit ..kesian nye ...

dah ok ke die ???seb baik cik mat tak kena kklu lagi kesian

Apr 3, 2012, 3:12:00 PM

Kalau food poisoning memang haru. Tambah2 bila dari seafood. Nasib baik tak de allergic pulak. Akak dulu pernah makan udang galah lepas tu naik bengkak2 satu badan Pergi hospital lansung kena injection. Tapi akak ni kalau kena injection anti allergies ni kompom pitam sampai boleh pengsan. Double haru.

Post a Comment