Ahli Kelab Kad !!

Apr 28, 2012

Home » , » Si bongsu....

Si bongsu....








teman dan adik bam-bam teman....
kalo dah namanya yang bongsu....
op coslah yang paling manja...



adik bam-bam nih...
lagi seminggu nak masuk form 6..
baju..seluar..semua blom cari lagik..
sebaliknya dia tengah mempersiapkan diri nak amik test JPJ untuk lesen kereta 30hb nih..
all the best lah adik bam-bam....






4 comments

Apr 28, 2012, 5:08:00 PM

Sebayalah dgn anak akak, Farah. Tapi Farah dah dapat lesen 2 bulan lepas cuma akak je yang gigil kapla lutut setiap kali dia drive. Ada je yang tak kena di mata akak. Hehehe. Good luck to adik bam bam utk form 6 dan lesen kete nanti ya.

Apr 28, 2012, 9:36:00 PM

muka dia mcm lain sikit eh dari emy..

Apr 28, 2012, 10:28:00 PM

Nini, namanya bongsu, Akak anak bongsu, Wardah anak bongsu, rasanya dia lagi manja dari akak. Jealousla tu...

Apr 29, 2012, 10:28:00 AM

adik bongsu manje - setuju :D

Post a Comment