Ahli Kelab Kad !!

Apr 30, 2012

Home » » Saya Mahu..!!!!!! Anda??

Saya Mahu..!!!!!! Anda??







tak sempatt membelek aritu....
tapi insyaAllah akan cuba mendapatkannya dalam tempoh masa terdekat...



PASTI saya MAHU...
anda pula bagaimana??




20 comments

Apr 30, 2012, 2:40:00 PM

macam best tajuknyer....

Apr 30, 2012, 2:51:00 PM

semalam akak ada nampak juga buku ni.. entah kenapa akak tak beli.. tgk entry ni terasa ruginya..

Apr 30, 2012, 3:18:00 PM

Nini buat GA hadiah buku ni... mana tahu kakak dapat hahaha...

Apr 30, 2012, 3:18:00 PM

@Hanis Azla nini baru jumpa buku ni smlm di bookstore tlk intan.. ;(

Apr 30, 2012, 3:23:00 PM

saya dah beli. memang best. tak rugi pon beli ^^

Apr 30, 2012, 3:36:00 PM

Saya mahu!! Mahu belikan utk wife saya...:)

Apr 30, 2012, 3:37:00 PM

smlm zyra bru je g popular..tp tk pasan lak bku nie..coz tak minat sgt bku motivasi :D
minat novel eng gan komik hahaha

Apr 30, 2012, 3:42:00 PM

@syawalsimpsons aku dah gedik2 tangan nak beli tapi tak sempatt sbb cikmat dah sakan buat larian marathon dlm kedai!

Apr 30, 2012, 3:43:00 PM

@Kakzakie wah!..briliantt idea kak!!!

Apr 30, 2012, 3:43:00 PM

@Ieyda Yaya seriusss??....oh,mau beli!!

Apr 30, 2012, 3:44:00 PM

@Daddy Ziyyad bagusnya suami begini...tahniah!

Apr 30, 2012, 3:44:00 PM

@ezyra daniel kak nini sejak dah jadi mak budak nih dah reti sikit baca buku motivasi.kalo idak,semedang novelll ajer :P

Apr 30, 2012, 4:44:00 PM

Sekarang ni ada pesta buku kat PWTC. Akak sampai nak pitam berhimpit2 kat situ. Punyalah ramai umat manusia. Sape kata orang Mesia tak suka baca buku kan. Buku ni banyak jual kat situ. Esok insyaAllah kalau sihat, akak nak ke sana lagi.

Apr 30, 2012, 5:16:00 PM

dah beli nanti, sila buat review.. kalau best, saya akan cari :)

Apr 30, 2012, 5:27:00 PM

macam best aje.. cerita apa ni..
wanita paling bahagia tu :-)

Apr 30, 2012, 9:09:00 PM

akak ngah bekerja keras utk menghabiskan buku jangan bersedih boleh tahan gak tebalnyer.. terapi jiwa yg bagus

cantik header baru nini :)

Apr 30, 2012, 10:25:00 PM

@Aidah sahabat baik nini ke pwtc ptg tadik..selamatt dah dia belikan utk nini.. :)

Apr 30, 2012, 10:25:00 PM

@alin insyaAllah :)

Apr 30, 2012, 10:26:00 PM

@Pokok Manggis Depan Rumah buku ni blom selamat sampai ke tangan saya...once dh dpt,saya buat review dari pandangan sudut mata saya :)

Apr 30, 2012, 10:27:00 PM

@adyna jangan bersedih?..buku motivasi ke kak? lama tak jumpa komen dari akak..lama menyepi ye :)

cantik header?..ate,umo baru 19 kannn... ;p

Post a Comment