Ahli Kelab Kad !!

Apr 17, 2012

Home » » Jauh sikitttt.....

Jauh sikitttt.....




cengginila pemandangan harian
 bilakala makcik dobot lepak kat rumah...
time lepak macam ni selalunya waktu pagi..
time takde sape kat rumah, cuma teman aje yang ada..
port lepak harussssslahh yang empuks..









rasa macam nak shave aje sumer bulu montot dobot nih..
biar togel!!..haha







jangan ler bercita-cita nak tumpang letak montot sikit pon kat kerusi tu..
silap -silap kang montot kita yang kene gigitan chenta dia!!




7 comments

Apr 17, 2012, 10:44:00 AM

aha!so kiut!

Apr 17, 2012, 10:46:00 AM

alahai.....dobot penat g meronda kat mana tu...

Apr 17, 2012, 11:04:00 AM

adeh..siap ada spesel kusi plak...dobot..dobot....

Apr 17, 2012, 11:13:00 AM

Macam mem besar Dobot tau. Bolehlah buat cam ini sebab CikMat sekolah ye...

Apr 17, 2012, 11:34:00 AM

ni mesti kena makanan kucing yang mahal ni.hehehe

Apr 17, 2012, 11:38:00 AM

Nak yang empuk je tau. Hari tu sofa jiran. Hahaha. Kalau Milo share boleh tak agaknya. Tapi space kena besar sikitlah, maklumlah diet pun berapa gram je turun. kihkihkih.

Apr 17, 2012, 3:55:00 PM

macam dah dekat je ngan kaki die tu.. riso aku takot die nyepak ko..

Post a Comment