Ahli Kelab Kad !!

Apr 4, 2012

Home » » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday






bellerina membuat regangan otot.....



16 comments

Apr 4, 2012, 8:55:00 AM

tu betoi2 perlu di regangkan ape yang pelu di regangkan tu....

Apr 4, 2012, 9:02:00 AM

hello sha datang nak bersembang nie :D
http://akupunyecerite-mylittlestory.blogspot.com/

Apr 4, 2012, 9:08:00 AM

Ganas jugak rupa ballerina ni. Tomboy agaknya kot. Hahaha. Nini dah beli buku tu ya. Dah baca habis? Akak belum habis lagi tapi dah tinggal sikit. Best kan buku tu. Sayang nak habiskan.

Apr 4, 2012, 9:28:00 AM

macam jumpe musuh je rupenye..

Apr 4, 2012, 9:35:00 AM

Cepat juga nini dapat tangkap aksi ini... kalau lambat mesti tak dapat:)

Apr 4, 2012, 10:12:00 AM

terasa nak buat regangan otot gak.. dah lama blogwalking., huhuh

Apr 4, 2012, 10:34:00 AM

buku apa dobot baca tu..ke buat lapik perut dia je..

Apr 4, 2012, 12:31:00 PM

Mahal woooo gambar ni...bukan senang nak capture aksi macam ni...:)

Kalau kita dpt stretching macam tu...fuhhhhh..lega badan..

Apr 4, 2012, 2:28:00 PM

@syawalsimpsons otot perot :)

Apr 4, 2012, 2:28:00 PM

@AkuPunyeCerite roger.nnti kak nin dtg :)

Apr 4, 2012, 2:29:00 PM

@Aidah beli dah kak..mek tu selmaba plak landing atas buku tu.blom abes baca lg..br sampai m/s 32 :)

Apr 4, 2012, 2:29:00 PM

@eda_ej aku le tu musuh & kekasihnya.haha

Apr 4, 2012, 2:30:00 PM

@Kakzakie memula tu dah mengeliat sikit..cpt2 cari kamera!

Apr 4, 2012, 2:30:00 PM

@eLLa n aLia rajin!

Apr 4, 2012, 2:30:00 PM

@O'gosh buku aku tuh.Biografi Muhammad bin Abdullah :) best weh!

Apr 4, 2012, 2:31:00 PM

@Daddy Ziyyad kalo dpt buat macam nih..kompem berbunyik segala tulang.kiki

Post a Comment