Ahli Kelab Kad !!

Apr 2, 2012

Home » » Jawapan pokok....

Jawapan pokok....




As-Salam sekelian....
ate,..dah puas ke meneka apa pokoknye?...
heheheheh...
ok lah...
kita reveal ajelah jawapan yang btol.....





daripada semua 10 anak pokok yang ditanam...
satu anak pokok dah qaluinnalillah....
stendetla...
anak bujang teman terlampau ghajin sangat tolong lemaskan semua anak pokok nih..
selang 10 minit siram!!!!



kalo di-close up secara dekat...


umur anak pokok ni mungkin dalam 3 minggu kot...
macam biasa la...
bukan tangan teman yang menanamnya....
haruslah tangan mesra alam yakni cik asbenn.....



akhir kata dari dobot.....



 alah.....
macam la makcik nih tahu sangat...




7 comments

Apr 2, 2012, 12:11:00 PM

mmg siap senget tu telinga mokcik tu..kkakakakkakka

Apr 2, 2012, 2:14:00 PM

aku penah tanam kat umah aku.. idop segan mati tamo je pokok tu.. penyedahnyer ke tong sampah tempat die bersemadi. hahahaha.. tangan paneh.. tak bulih nak menanam. hahahah

Apr 2, 2012, 2:29:00 PM

Alooo... salah lagi..

Apr 2, 2012, 2:55:00 PM

@syawalsimpsons diakan gangster!

Apr 2, 2012, 2:56:00 PM

@faizal ridzuan sama la..kalo aku yg tanya,..tak payah tunggu minggu depan..esok jugak pokok tu matik!

Apr 2, 2012, 2:56:00 PM

@eda_ej dobot kata...takpo..lenkali cuba laie..

Apr 3, 2012, 3:18:00 PM

Macam biasalah akak kalau bab teka2 ni fail manjang. Serius nampak muka dobot tu. Oh ya tak ya. Kan dia security guard kebun Nini. Patutlah marah sangat bila dah mati satu anak pokok. Hahaha.

Post a Comment