Ahli Kelab Kad !!

Apr 17, 2012

Home » » Drama sekejap....

Drama sekejap....





ni kisah lanjutan lepas baca entry kak Aidah tadik....












kak Aidah..
blom bertunang lagik..
tapi udah merajuk bagai...
hahahahahahha....
~  amacam,jadi tak kak drama nih? ~





13 comments

Apr 17, 2012, 1:24:00 PM

comeynye dobot... innocent je muka tuh... geram, peluk rindu utk dobot tersayang :)

Apr 17, 2012, 1:32:00 PM

mmg jadi la...tadi baca entry milo n moli pon gelak2..kikikiki...

dobot emo pulak...

Apr 17, 2012, 2:19:00 PM

Oh... kena tahu kesinambungan kenapa keluar dialog ini baru best agaknya...

Apr 17, 2012, 3:54:00 PM

hahahhah.. aku pon nak tumpang gelak juge.. serius lawak.. =D

Apr 17, 2012, 4:25:00 PM

Adooiiiyaiii..senak perut gelak. Kecoh kat rumah Nini ya. Gossip je dobot. Jangan percaya. Tadi dah tanya atuk, dia kata no komen. Feeling retis atuk ni tau. Akak rasa drama ni memang laku kalau jual kat slot akasia. Hahaha.

Apr 17, 2012, 10:18:00 PM

Mak aaaiiihhhhh sampai nak teghojon bunuh diri ka Dobot?! Usah dipercaya gosip tuhhh, turun Dobot, berdosaaa!

Apr 18, 2012, 9:48:00 AM

@Ms and Mr Red Ribbon dah susah nk peluk dia sekarang..

Apr 18, 2012, 9:49:00 AM

@syawalsimpsons hahah..jadik kan

Apr 18, 2012, 9:49:00 AM

@Kakzakie kak zakie kene g kat blog kak aidah..gambar2 kat sana tu la puncanya drama ni wujud :)

Apr 18, 2012, 9:50:00 AM

@eda_ej kalo aku apply jadi kartunis APO,lulus x?

Apr 18, 2012, 9:50:00 AM

@Aidah kene tanya tv3 nih..kot2 dia nk beli!

Apr 18, 2012, 9:50:00 AM

@Dinas Aldi hahahahaha.btol kak!

Apr 19, 2012, 11:17:00 AM

Amboi dobot... sentap yer ?

Dah dah... Atuk Milo tu takde ape pun dengan si Moli. Gossip je tu

Post a Comment