Ahli Kelab Kad !!

Apr 4, 2012

Home » » Kembali 4...

Kembali 4...




setelah almost sebulan hopeless penglihatan..
 gara - gara CikMat terpijak spek mata teman..
sampai kaki spek mata tu terkangkang...
dan peningkatan power silau...
dan petang semalam...
dengan jayanya....
teman telah kembali menyarung spek mata...
terasa cerah duniaku!!!!!




* abaikan muka yang nampak putih melepak kemain..
padahal sinaran matahari petang yang menyebabkan putih semacam 
kalo keluar setakat kawasan Taiping aje...
tak usah harap la ada eye shadow, blusher bagai..
pakai lipstik tu pon dah cukup syukur......*



spek mata lama yang dah kembali diperbetulkan....
cuma powernye agak less sikit...
takat lenjan pakai kat rumah bolehh sangat....



dan inilah dia Red Maroon semalam......
masih lagik mengekalkan konsep old school.....



see....
tak banyak beza kan dari bingkai lama....
cuma bingkai kali nih..
lebih panjang sikit empat seginya....
lalu menampakkan rupa bentuk muka teman yg ala-ala bulat ni lain sikit...
terasa gojesss kejap!
kata cik asbenn...
nampak la matang sikit..
takde la serupa budak sekolah menengah...
ceh!....




kan dah tak nampak lansung mata sepet.....
hahahaha....suka..suka...suka..!!!!




 tenkiu pada cik abg sebelah yg lepas abes appraisal...
sanggup pusing balik rumah dulu..
semata-mata nak angkut gepren pegi amik spek mata...
tenkiu jugak sebab sudi membayar kos spek mata nih..
tak perlulah teman tukar spek mata hitam lepas ni setiap kali naik kereta..
sebab spek mata kali nih dah siap " tinted " !!..



so...
dengan ini kompem....
inilah hadiah harijadi teman untuk tahun ini...
tapi saya sukeee!!!!!




16 comments

Apr 4, 2012, 1:17:00 PM

Cantik Nini.... yg baru kecik sikit nampak comellah kat muka Nini. Sesuailah tu...

Eh... CikMat ke yg snap nie? sebab papanya ada sebelah tu...

Apr 4, 2012, 1:29:00 PM

nice spek...tahniah kerna buat pilihan yg tepat...:)

Apr 4, 2012, 1:29:00 PM

Huhuhuhu... terang le bijik mate lepas ni..

Apr 4, 2012, 1:33:00 PM

tahniah2...toke kepek x rabun dah...yahoo

Apr 4, 2012, 2:24:00 PM

@Kakzakie takde maknanya kak diaorg nk tolong snapkan..sendiri buat .haha

Apr 4, 2012, 2:25:00 PM

@Papa Mifz tunjuk ajarku sifu! ;)

Apr 4, 2012, 2:25:00 PM

@eda_ej kompem cerah!

Apr 4, 2012, 2:25:00 PM

@O'gosh pandai ko kan!

Apr 4, 2012, 2:30:00 PM

tahniah2...

Apr 4, 2012, 2:42:00 PM

macam tak byk beza, yg baru nampak shadow kaler maroon tu, bergaya sket, ececeh...

Apr 4, 2012, 2:43:00 PM

isk isk... cantek spec ko!

Apr 4, 2012, 2:59:00 PM

so sweet..

Apr 4, 2012, 5:42:00 PM

Akak sekarang ni dah masuk fasa orang tua, dik. Makin lama power makin kena kurangkan. Lepas tu bila nak baca buku kena bukak spek sebab dah mula nak rabun dekat. Tapi akak masih belum buat spek baru. Tak nak menghadapi hakikat dah nak kena pakai spek bila baca. Hahaha.

Apr 4, 2012, 5:47:00 PM

Cantik! Spek mata kita lebih kurang sama la Nini, cuma frame akak lebih rounded kat edges & warna dark brown. High five! :)

Apr 4, 2012, 7:39:00 PM

spek oll skool jugak pilihannya... leh join kelab laa.

Apr 11, 2012, 8:30:00 PM

Cantik...akak puji lebih sikit nanti boleh dpt discount kepek

Post a Comment