Ahli Kelab Kad !!

Feb 8, 2012

Home » » Arini ajer..cepat print!!

Arini ajer..cepat print!!






~ HANYA UNTUK TAKE-AWAY & DELIVERY SAHAJA ~



arini ajer offer nih.....
cepat-cepatle print.....
bolehla suh adik pizza hut tu datang delivery time lunch karang....


teman lunch kene makan nasi..
perot orang kampung...
hahahahaha.....



17 comments

Feb 8, 2012, 10:50:00 AM

Dengan pantasnya.....menghebah dan mengajak sekalian alam..=D

Feb 8, 2012, 11:04:00 AM

jenuh nk mkn .... tak mo .. hehehe

Feb 8, 2012, 11:13:00 AM

offer yg menarik.. samalah nini.. akak pun perot org kampung.. mesti nak nasi jgk.. itu yg diet nasi tu masih no,no lagi.. he..he..

Feb 8, 2012, 11:36:00 AM

sama la ngan teman kat sini ni...asik nak makan jaa...kikikiki

Feb 8, 2012, 11:49:00 AM

@Cik Sara

hakhak..cepat2!!

Feb 8, 2012, 11:49:00 AM

@syawalsimpsons


perot alegik.hahahaha

Feb 8, 2012, 12:28:00 PM

Kakak pun bawa bekal nasi, ikan goreng dan sayur kacang buncis itu je...

Pizza... lain kali dah tak adalah ye.

p/s: Lambatnya nak tunggu baby keluar. Kakak tak sabarlah:)

Feb 8, 2012, 12:40:00 PM

weiii...betoi ka?? perot mmg tgh lapaq ni..buleh ka abeh byk2 tu...haha..nafsu mkn

Feb 8, 2012, 12:50:00 PM

alaa ngah berpantang skunk nie..xbleh nak makan....wuwuwuwu...sedihhh....

Feb 8, 2012, 12:57:00 PM

aaa..bestnyaa!!

Feb 8, 2012, 12:59:00 PM

@Kakzakie

arini aje offernye..
baby sape kak?..sape?..sape?

Feb 8, 2012, 1:00:00 PM

@cik linda

tak kose aku..aku udah siap masak nasi & lauk..kim salam aje kat pizza hut.haha

Feb 8, 2012, 1:00:00 PM

@gadis kepastian

xpe..xpe..kita buat aje pantang nampak! :)

Feb 8, 2012, 1:09:00 PM

semua tempat boleh ke kak?.. :)

Feb 8, 2012, 3:48:00 PM

Hehehe dema kena bagi komisen kat Nini sebab tolong hebahkan ni :)

Akak kalau pi pizza hut pun tak makan pizza, order benda lain, hehe :D

Feb 9, 2012, 4:10:00 PM

alowp.. xsmpat g..huhhu

Feb 9, 2012, 4:15:00 PM

kompom jem dalam pizza nih.. hehheh..

Post a Comment