Ahli Kelab Kad !!

Feb 20, 2012

Home » » Jangan terjebak!!

Jangan terjebak!!






mengkome-mengkome sekelian...
sekiranya mengkome ada menerima email dari maybank yang cenggini rupanya...
jangan sesekali...dua kali..tiga kali...atau empat kali....
mengkome baik hati mengklik pada link yang di beri....
kalo mengkome tak nak berputih mata tengok semua duit dalam akaun mengkome sekelian lesap....
marile kita semua BERINGAT SEBELUM MENANGIS.....


takde kerojenye maybank nak hantar email cenggini....
banyak lagik keroje lain yang diaorg nak buat.....



ingatan ikhlas lagik takde berbayar nih teman tujukan khas buat semua yang datang singgah blog teman...
sekian...





mood : dalam maybank cuma tinggal 7 hengget ajer..
stendetla...waktu kemuncak..
motip bgtau duit tinggal 7 hengget?..
saje..supaya bos teman tau....
bossss.... ( sambil kenyit-kenyit mata)
hahahahahahhaha





14 comments

Feb 20, 2012, 9:10:00 AM

Pandai betul diorang nak tipu orang kan. Kesianlah kat orang yang penat lelah cari duit tiap hari. Nini, mintaklah komisyen sikit kat Dobot tu. Hari ni byk kawasan round tak?

Feb 20, 2012, 9:12:00 AM

Kakak senyum dulu dik...

Memang banyak email yg macam betul tapi tak betul. Tapi ada juga yg terkena tau. Bahkan yg high educated pun terkena.... ada black magic kot

Feb 20, 2012, 9:12:00 AM

aku xde dpt email ni...tp aritu dpt CIMB punya...selalunya aku delete terus

Feb 20, 2012, 9:13:00 AM

@Aidahbtol tu kak..kesain pada sape yg tak aware pasal nih.
dobot pepagi nih dah buat mengaruk..dok cakar-cakar pintu rumah.rupanya dia nak kelaura bikin "projek" besaaarrrrr..

Feb 20, 2012, 10:20:00 AM

info yang baguih ni...mekasih yeee....

Feb 20, 2012, 10:31:00 AM

ish ish..mcm ni pun ado ke??

Feb 20, 2012, 10:55:00 AM

terima kasih atas perkongsian..

nini, kejap lagi bertukarlah 7 hengget tu jd 70 ke, 700 ke atau 7000 bos masukkan.. he..he.. cer check, cer check.. ha..ha..

Feb 20, 2012, 11:04:00 AM

@Kakzakie
btol kan kak..kesian pada yg terkena

Feb 20, 2012, 11:05:00 AM

@zahira
daku selalu dpt email dari maybang mcm nih..mungkin sbb diaorg tau daku selalu takdak duit dlm maybang.hahaha

Feb 20, 2012, 11:05:00 AM

@syawalsimpsons
no problem darling :)

Feb 20, 2012, 11:05:00 AM

@:: Mrs.Eady ::
ado kak..cenggini la manusia namanya

Feb 20, 2012, 11:06:00 AM

@Hanis Azla
kalo 7hengget jadi 7ratus..kompem balik kang Nini tolong mandikan,.suapkan makan,tolong tepuk bontot kasik tido utk cik abg tu.hahahaha

Feb 20, 2012, 12:47:00 PM

macam2 skill nk tipu orang zaman sekarang ni kn :(

Feb 20, 2012, 10:19:00 PM

Part ni aku mmg suke.. 'maybank' tu penah anto email kat aku.. Sesungguhnye mak ni idak le ade acc maybank.. nampak beno nipunyee..

Post a Comment