Ahli Kelab Kad !!

Feb 6, 2012

Home » » Berbaloi..

Berbaloi..







masa teman bujang dulu...
teman memang pengunjung setia kedai top-up kat bawah rumah sewa..
kompem hari-hari singgah top-up!
tapi...
sejak menukar status diri dari "single" kepada "married" 5 tahun yang lalu...
no prepaid teman telah di-upgrade menjadi no postpaid...
dan bernanung dibawah naungan incik asbenn...
Alhamdulillah...
bila rezeki kami lebih dimurahkan olehNYA...
cik asbenn tambah lagik satu nombor naungan...
iaitu no hp mak @ MIL teman....



jadi,..bawah satu bil..
ada 3 nombor telefon yang berbeza...
SERTA...
seketul berokband..
~ untuk kegunaan di luar kawasan liputan WIFI ~



dengan adanya teman bernaung dibawah naungan nih..
pasti rabak poket cik asbenn nak bayar bil setiap bulan....
sebab teman hantu SMS....
haaaa....
nampak sangat pengguna tegar teman nih....
tapi.....




silalah percaya..
bahawa bil bulanan kami..
adalah TIDAK PERNAH melebihi...
RM 210 sebulan...





bil bulan lepas...



sangat berpuas hati dengan segala macam rebate yang kami dapat...
blom tergerak hati lagik nak tukar pada kampeni lain...
lama dah kami SETIA dengan kampeni nih...
ada kot 10 tahun....
moga kampeni nih akan terus menghargai pengguna yang setia macam kami dengan kasik lebih banyak rebate yang gempak-gempak!!....





6 comments

Feb 6, 2012, 3:04:00 PM

maxis memang best.. :)

Feb 6, 2012, 6:48:00 PM

Memang pengguna setia ni... zie jngan harap nak setia macam tu...

Feb 6, 2012, 8:16:00 PM

same la kite.... tak pakai topup2 dah sebab mcm ssh je nak pegi kedai. susah ke malas? ahaa...

Feb 7, 2012, 10:34:00 AM

Kalau sms jimat sikit kan. Akak jarang guna hp selalu pakai tepon rumah sebab free kan. Dobot tak nak bagi hp ke. Bahaya tuh sebab byk keje kena cover, siap jadi security guard lagi.

Feb 7, 2012, 12:27:00 PM

Akak pun dengan kampeni itu jugak. Sama, tak pernah terasa nak tukar lagi buat masa ni. Di masa depan nanti tak tau la kan, tengokla keadaan macam mana.

Feb 7, 2012, 2:58:00 PM

idop meksis.. ehehhe.. =D

Post a Comment