Ahli Kelab Kad !!

Feb 1, 2012

Home » » Keselesaan...

Keselesaan...









this is what I called LIFE...



i LOVE my life.....



rasa blurr sekejap pon ada..
rasa dipergunakan pon ada....
teman kemain gigih angkat kain kat ampaian tengah-tengah panas petang tadik..
kamu kemain sedap aje tumpang landing atas kain yang baru angkat tu....



memang kene banyak sabar bila ada kucing yang banyak demand macam dia nih...



4 comments

Feb 2, 2012, 10:03:00 AM

Bukan ape, dobot nak tolong tuuh. Paling kurang, tolong renyukkan lagi kain lam bakul tu. Hehehe.

Feb 2, 2012, 10:41:00 AM

bulu dobot ni jenis gugur tak .... abis la bj2 tuh ...

kucen aku dulu pun gitu .... tak psaal tuan die lelah sbb alahan ... die mati aku sehat sampai la ni...hehehe

Feb 2, 2012, 11:26:00 AM

hekhek bdn dobot sejuk 2..dok perhangatkan bdn lah 2 dlm bakul..nak tolong akak angkat kain xmampu..hihi

Feb 2, 2012, 12:51:00 PM

sedap la tu dok dalam tu.. kain paneh lagi baru turun dari jemuran.. hehhehe..

Post a Comment