Ahli Kelab Kad !!

Feb 21, 2012

Home » » CikMat sajer....

CikMat sajer....









Salam pagi Selasa semua....
untuk arini....
cuma......


 CikMat aje yang pegi sekolah....



mana pekerja pelajar sekolah menengah columbia asia?....




beliau cuti bekerja arini....



sebaliknya....
arini laki-bini ada tugasan berkebun...
sesi menanam pokok cili api telah kembali......
~ cili api,lada merah semua dah mahal sekarang ~







8 comments

Feb 21, 2012, 10:20:00 AM

Pandai dia sengih bila nampak camera kan. Ceria nak ke sekolah itu yg kakak suka...

Feb 21, 2012, 10:29:00 AM

Memang betul, Nini. Kalau setakat RM2 dapat ciput je. Itu kalau kat pasar tani, kalau kat pasar biasa lagilah pulak. Nanti kang suruh Dobot jadi jaga. Hehehe.

Feb 21, 2012, 10:46:00 AM

huhuhu... ari ni berdua je la ye kt umah... :)

Feb 21, 2012, 11:26:00 AM

untung cik mat yg ada parents rajin berbakti pada tanah ni.. susah nak carik.. kalau jenis berbakti pada tanah di farmville tu banyak lah

Feb 21, 2012, 11:29:00 AM

rajin laki bini ni berkebun ni,....terbaik.///

Feb 21, 2012, 11:40:00 AM

rajinnya mak budak comel tu buat sarapan.. he..he.. selamat bercucuk tanam ye utk suami isteri yang rajin tu..

Feb 21, 2012, 1:12:00 PM

wahhh selera lak kita tgk sarapan tu..ehehe

Feb 21, 2012, 3:11:00 PM

Dating la kome due kat umah pagi ni ye..

Post a Comment