Ahli Kelab Kad !!

Feb 13, 2012

Home » » Kaki-kaki kecil....

Kaki-kaki kecil....






 kesian pada empunya kaki-kaki kecil nih.....
semua mereka ni anak yatim..
bapaknya....eerrr....
 ~ tak dapat dikenal-pasti yang mana satu...
lupa nak rekod masa mak-bapak diaorg kawen dulu... ~




mak budak-budak ni dah takde..
sakit tiba-tibe ( heart attack kot)
meninggalkan anak diaorg yang blom putus susu nih terkontang-kanting...
ada 7 ekor semuanya anak yatim nih..



atas rasa simpati & perikemanusiaan...
gigihla En Hanit cari susu tepung versi haiwan untuk bebudak nih...


abg ensem yang sedia berbakti lepas balik keje...
selalunya....
En Hanit memang ghajin tolong kasik bebudak ni menyusu...
teman team back-up aje kalo abg-abg berdua tu tak sempat nak susukan...



habuannya.....



 kekenyangan 


cepatle menkome semua membesar bebudak ye...



12 comments

Feb 13, 2012, 12:12:00 PM

alamak comey nyer~~huhu
rabbit nie sume akk punyer ker?

Feb 13, 2012, 12:27:00 PM

alala..comelnya..nasib baik aku tinggal tingkat 16..kalu x, memang aku mintak nak bela 2 3 eko..

Feb 13, 2012, 12:56:00 PM

banyak nyer rabbit ... pencinta haiwan nie ;) bgs2

Feb 13, 2012, 1:47:00 PM

ololo..sian dah takder mak..cepat besar yer comey2 sumer..

Feb 13, 2012, 2:31:00 PM

Huh... memang family suka pet dan penyayang... kalau kakak dahlah takut memang pun tak adanya nak layan manja-manja macam ini.

Feb 13, 2012, 2:38:00 PM

kesian nye .. kecik2 lagi mak dah mati ...
seb baika de mak pak angkat yg penyayang...

sehari brape akli bg susu ni ..kesian nye...

mcm2 cite hewan ko ek...aritu anak ayam ... kali rabbit plak..pas ni pe plak

Feb 13, 2012, 3:11:00 PM

Seronoknya dikelilingi haiwan comel2 camni. Mulianya hati En. Hanit jadi bapa susuan. Akak tabik spring.

Feb 13, 2012, 3:57:00 PM

comel giler la kak~... huhu~..

Feb 13, 2012, 7:03:00 PM

Alaaaaaaaa comel sangaaaaaaaaat!

Feb 13, 2012, 9:11:00 PM

alo...comelnya. nanti cik mat ada hobi baru lah...bole tolong ayah bagi susu ;)

Feb 14, 2012, 12:09:00 AM

ingatkan kaki siapa tadi... ala cutenya..

Feb 14, 2012, 9:39:00 AM

gebus & comel!!errkkss...

Post a Comment