Ahli Kelab Kad !!

Feb 2, 2012

Home » , » Gambar "kasih-sayang"

Gambar "kasih-sayang"





rata-rata kengkawan yang ada "mukabuku"..
semua tau kan yang management mukabuku suruh semua pemegang account tukar layout baru..
kononnye effective bulan Februari...
semua pemegang buku "mukabuku" kene pakai timeline....
~ dah serupa macam pegang buku bank aje~



teman sebenarnya..
layout yang lama dulu pon..
tak abes khatam belajar lagik...
ni kan pulak diaorg dah suruh tukar layout baru....



memandangkan mukabuku nih kami kongsi bersama..
HARUS le teman yang kene stadi lebih camne nak ditukarkan layoutnye...
lepas jenuh bergodek-godek...
tukar gambar 2-3 kali...
atas persetujuan bersama...
ni le gambar yang kami decide nak bubuh kat timeline mukabuku kami....





gambar "kasih-sayang" kami sepanjang hayat...





mahal woooo gambar nih..
sekali seumur hidup aje boleh amik gambar camni dalam situasi, pakaian & suasana macam dalam gambar tu....
time akad nikah!!








10 comments

Feb 2, 2012, 10:57:00 AM

klu tak tukar jd pe ??? mls la boleh ??

Feb 2, 2012, 12:50:00 PM

ade butang like tak.. aku mau tekan.. huhuhu.. =D

Feb 2, 2012, 2:36:00 PM

emm memang mahal... ciuman pertamakan... mestilah mahal..

Feb 2, 2012, 2:53:00 PM

@eima

kalo ko tak tukar,diaorg tukarkan utk ko

Feb 2, 2012, 2:54:00 PM

@eda_ej

ado..ado..cuba ko tengok bebetul..haha

Feb 2, 2012, 2:55:00 PM

@Zie

btol kak..setuju sgt!
bebudak sekarang xpyh tunggu time akad nikah..time couple pon dah pandai kiss2!!

Feb 2, 2012, 4:00:00 PM

sungguh berkasih sayang.. i like.. semoga terus berkasih sayang sehingga ke syurga.. akak tak tahu menahu pun pasal time line tu nini.. ini baru tahu.. adoiii.. tertinggal keretapi betul..

Feb 2, 2012, 8:30:00 PM

Sangat comel dan sweet. Memanglah mahal. Mana dapat lagi waktu itu, ciuman pertama dari suami kan.

Feb 2, 2012, 10:14:00 PM

wah gambo cun tu memang mahal tau..sekali je seumor idup.

Feb 2, 2012, 10:41:00 PM

Memang sangat sangat mahal gambar ni, very precious! Sweet la :)

Post a Comment