Ahli Kelab Kad !!

Feb 23, 2012

Home » » Penalti...

Penalti...








muka sadis 25sen mintak mahap..



makcik nih...
malam tadi kene penalti dengan teman....
dia tibai kencing atas karpet dalam bilik teman...
padahal..
pintu toilet bukan tutup pun..
selalu tu pandai aje kencing dalam toilet...



haaaa...chumm!!
amik la hukuman penalti malam tadik...
kene tido luar rumah sampai pagi....
pagi ni masuk rumah..
buat muka kesian terus baring atas karpet bawah meja makan...



dobot darling....
sayang tetap sayang...
manja tetap manja...
tapi kalo buat salah..
tetap kene penalti hoke...






22 comments

Feb 23, 2012, 9:53:00 AM

Siaann die. Agaknya dia tunjuk perasaan sebab tak nak dijodohkan dengan pilihan mak bapak, kot. Hahahaha.

Feb 23, 2012, 10:20:00 AM

brape umur dobot ni ... agak2 sampai nk nyanyuk ke blum ??

Feb 23, 2012, 10:23:00 AM

olololo~~comey nye muka dia bila kene denda 2,aiseh..kalau cam nie punya comel lah muka dia,bisa kasi denda lagi nie kak..hakhak

Feb 23, 2012, 10:24:00 AM

kan2? salah teta salah..ehehe

Feb 23, 2012, 10:30:00 AM

HAHAHHA...DOBOT KENA PENALTI..TERBAIK..SALAH TETAP SALAH...

Feb 23, 2012, 10:32:00 AM

Dobot tak sempat nak berlari ke toilet kot..kes emergency

Feb 23, 2012, 11:33:00 AM

hahaha.. apesal tak denda "beliau" diri atas kerusi je :)

Feb 23, 2012, 11:40:00 AM

Itu dia dobot... apasal boleh kencing atas karpet kan dah kena hukum...

Feb 23, 2012, 12:50:00 PM

sekali sekala mmg kena hukum..bagi warning ckit.. hehehe

Feb 23, 2012, 1:44:00 PM

wei..sian ar dobot....meh kat anti meh..hehe

Feb 23, 2012, 3:05:00 PM

@Aidah

haha..kemain ensem jodoh yg Nini carik..bleh plak dia nak mogok

Feb 23, 2012, 3:05:00 PM

@eima

dobot umo 5tahun..takkan nyanyuk kot..

Feb 23, 2012, 3:05:00 PM

@Akma_cikyong

muka aje comei..mulut giles busuk! haha

Feb 23, 2012, 3:06:00 PM

@GtHans

salah ttp salah.. ;p

Feb 23, 2012, 3:06:00 PM

@syawalsimpsons

mujur penalti tido luar..kalo penalti tak bley mkn frieskies?!..kompem pitam si dobot

Feb 23, 2012, 3:06:00 PM

@Naz

lps ni kasik dia pakai pampers! :)

Feb 23, 2012, 3:07:00 PM

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

kalo boleh berdiri..ni tangkap cicak pon males..

Feb 23, 2012, 3:07:00 PM

@Kakzakie

dia saje tu nak test power..haha

Feb 23, 2012, 3:07:00 PM

@adyna

btol kak...:)

Feb 23, 2012, 3:08:00 PM

@O'gosh

g cpt dobot..anti tu nk pujuk ;)

Feb 23, 2012, 3:28:00 PM

he..he.. pengajaran buat dobot yer..

Feb 27, 2012, 8:56:00 AM

Alahai..sian dak Dobot.

Lenkali jangan nakal lagi tau. Kalau kena tido luar umah, dobot datang umah ibu, jadi kawan tido anak-anak ibu lak wkakakakakaka

Post a Comment