Ahli Kelab Kad !!

Feb 10, 2012

Home » » Sebulan dah..

Sebulan dah..








CikMat sebulan yang lepas....



pejam..celik..pejam..celik...
sebulan dah CikMat bersekolah.....
rasa macam tak percaya!!!!!
~ sambil tampar pipi dobot kiri kanan~ ...
hahahahahhaa



sebulan yang lepas..
memang teman tak yakin CikMat boleh bersekolah...
boleh ke CikMat sesuaikan diri kat sana..
makan nanti macam mana...
sape nak tolong hantarkan CikMat ke tandas untuk urusan BESAR & KECIL...
CikMat tahan ke bila kene usik dengan kawan-kawan.. 
macam-macam la lagik yang teman fikir....



tapi,..
lepas sebulan berlalu...
tengok reaksi CikMat setiap kali balik sekolah....
hati teman lega...
CikMat suka pegi sekolah...
(walaupon kadang2 tu ada "konsert" time pagi)
tapi kata cikgu CikMat...
selalunya "konsert" CikMat tak lama..
gugur air mata 3 - 4 titik...
berhenti la "konsert" tu....
senang cerita..
CikMat dan "konsert" susah dipisahkan....
haaaiiii la...ikut sape la yang suka buat "konsert" nih..



sikit sebanyak dah nampak progress positif  pada diri CikMat...
takde dah sepanjang masa memerlukan pemantauan dari teman..
dan sebagai emaknya...
op coz teman bangga dengan anak sendiri..
even progress tu mungkin pada mata orang lain takde besar mana pun...
( anak you & anak I tak sama hokey)..



CikMat hari ini....
ensem dengan uniform sekolah..
kata cikgu...
arini ada latihan amali solat....




13 comments

Feb 10, 2012, 10:32:00 AM

hehehehe...happy sudah :)

Feb 10, 2012, 10:57:00 AM

trasa tua bila tgk anak pakai uniform...huhuhu


alah fahim yg mmg dok taska dr kecik tu drama ttp drama pepagi ...

Feb 10, 2012, 11:43:00 AM

bagusnya... suka aku tgk budak2 pandai solat ni... haziq thn depan aku nak hantar kat pasti gak..

Feb 10, 2012, 12:02:00 PM

samalah anak auntie Mikael, kadang suka juga ber'konsert' hihi, tapi balik school happy je;)

Feb 10, 2012, 12:16:00 PM

syoknye tengok anak org lain gi skolah.. huhuhu..

Feb 10, 2012, 12:27:00 PM

ceria dah dia...aku ni pun dah start risau nanti Dak Boy ngan adik dia nanti cemana la kalu dah masuk sekolah....eh? awal lagi eh..hehe

Feb 10, 2012, 12:34:00 PM

Tengk dia senyum lebar nak ke sekolah kakak tahu dia dah suka dan happy. Tapi kakak percaya adik esok lagi exited sebab dah ada abang yg jadi perintis... perasaan ingin sekolah melebihi si abang... biasa begitulah...

Feb 10, 2012, 3:14:00 PM

Anak I..Hehehe akak takdak anak. Hensem la CikMat, manis senyuman dia. Kalau ada anak pempuan, nak jugak makcik booking ko buat menantu, nak.

Feb 10, 2012, 3:19:00 PM

Teringat masa zaman dulu, akak hantar anak sulung ke sekolah tadika. Masa tu akak dalam pantang tapi drive kereta jugak hantar anak ke sekolah. Tak percaya bila fikir balik (sambil tampar pipi tembam Milo). Hahaha. Nasiblah Dobot dan Milo jadi mangsa tamparan wanita yang tak percaya realiti.

Feb 10, 2012, 3:56:00 PM

bagusnya dia.. ensem pulak tu.. konsert pagi2 tu klu takde tak meriah pulak kan..

Feb 11, 2012, 3:36:00 PM

muka dia happy je nak ke sekolah, dah mula rasa seronok tuu..

Anonymous
Feb 11, 2012, 8:00:00 PM

Congrats Che Mat! u make me proud. Be a good boy!Congrats juga utk Ummie ;-)- skmyshu3

Feb 13, 2012, 11:23:00 AM

pandai berdikari cik mat. auntie mekchu kagun dgn kamu..

Post a Comment