Ahli Kelab Kad !!

Feb 3, 2012

Home » , » Cuti..Oh yeah!

Cuti..Oh yeah!





Salam Jumaat semua....
teman bersiaran dari pc tingtong adik teman..
sesuka hati je monitor pc ni nak black-out jap ni tadik..
di tambah pulak dengan kondisi keyboardnye pulak...


mana ke perginye huruf a,s,d,z,x,c,w....
semua dah hilang!!!!
~ ni yang buat teman tetiba rindu pada pc gabaks teman kat rumah tu~...




CikMat "cuti" arini....
cuti yang diluluskan oleh Umie dia...
bukan cuti yang sekolah bagi..
hahahahhahaha...
cuti @ ponteng!
teman dah selamat sampai ke Teluk Intan malam tadik...
lepas solat Jumaat kang nak cargasss balik N9....
cik asbenn dapat cuti sampai Selasa....



sambil teman menulih nih...
CikMat tengah seronok swimming....
haaaaa......
swimming bersama sepupunya & elephant....



 kolam elephant CikMat yang berharga Rm29.90



 kononnye tolong lapkan spek mata opah yang basah...
padahal..
tangan dia pon basah!




 mamat kecik ni ler yang tolong meng"glamerkan" nama teman...
elok2 nama MakLong..
dah jadi MeLong.....








 dayang-dayang yang rajin melayan...




opah kata main masak-masak...




arini chef import dari Taiping dah sesiap masakkan mee sup utk sarapan pagi seisi rumah...
untuk santapan tengah hari pulak..
sambal sotong versi Nini & tumis sayur kangkung...
mak gantung apron arini....





7 comments

Feb 3, 2012, 11:36:00 AM

besarnya rumah opah cikmat.. soh opah wat swimmingpool! eh mana belum kolam gajah tu??comei ar

Feb 3, 2012, 11:58:00 AM

seb baik cik mat bersopan ketika mandi pool

Feb 3, 2012, 12:05:00 PM

hahahaha.. abeh le banjir umah opahh...

Feb 3, 2012, 12:50:00 PM

Itu baru dua dah habis porch rumah opah dikerjakan dek cucu. Siap duduk tunggu sebelah lagi...

Feb 3, 2012, 3:01:00 PM

Bestnya Cik Mat berendam dalam swimming pool tu. Dulu masa akak kecik tak de pun benda cam ni. Sedih tau. Berendamlah dalam sungai, lepas tu kena rotan pulak ngan mak sebab mandi sungai. Eh, Dobot mana?

Feb 3, 2012, 10:33:00 PM

kalau i jadi mak sure suke giler :)

Feb 4, 2012, 9:41:00 AM

seronok lah cik matt main masak2 air :)

balik n9 la ni ehhh? jadi tak nak jumpa?

Post a Comment