Ahli Kelab Kad !!

May 8, 2012

Home » » CikMat dan Muaz

CikMat dan Muaz






 dalam kereta berkongsi bantal yang sama..







 berkongsi pc sambil bergaduh menekan keyboard..
~ cepatla pitamm pc gabaks teman tu ~




 boleh mandi bersama sambil memandikan sesama sendiri...





 dan pastinya bogel bersama!!!




 boleh baring menonton tv bersama....




boleh jugak berkongsi botol susu....








dan tidur bersama laghik...



mereka berkawan seawal usia 2 tahun...
sama-sama berhenti breastfeed seawal usia 2 tahun...
sama-sama bersekolah di PASTI yang sama..
kelas yang sama..makan bersama-sama..
belajar jugak bersama-sama...



kadang2 boleh menjadi kawan baik..
kadang2 boleh bergaduh sampai menangis-nangis...
~punca bergaduh?..berebutkan seketul lego ajer~
boleh tetiba jadi baik dan saling back-up antara satu sama lain..
boleh berpeluk-peluk umpama sayang sangattttt.....


bila teman bawak mereka berjalan bersama...
orang mengatakan mereka  pasangan kembar tak seiras....
kembar?... hehehehehhehe
harapan teman moga diaorg ni terus berkawan hingga hujung nyawa..




.



17 comments

May 8, 2012, 9:49:00 AM

bestt buddiess.. :D

May 8, 2012, 9:55:00 AM

Ya Allah, Nini cute sesangat dua2nya. Simpan gambar2 ni baik2, doa akak jugak biar mereke bersahabat sampai bila2. Akak rated n3 ni 99.9 %

May 8, 2012, 10:22:00 AM

comey je kan .. fahim kesian takd ak kawan harapkan sepupu die je ...kesian ...

May 8, 2012, 10:24:00 AM

BFF la ni yer... moga berkekalan sampai bila2.

May 8, 2012, 10:55:00 AM

comey sangat dua2 tu...kikikiki..pose minum susu pon sama jaa....

May 8, 2012, 10:55:00 AM

Comel dan sweet sangat. Anak akak Farah pun ada kawan baik yang macam tu. Sangat mengambil berat antara satu sama lain sampai sekarang walaupun kedua2nya dah mula berjauhan dari form one lagi. Harap Cik Mat dan Muaz pun akan erat macam adik beradik sampai akhir hayat. Harap Nini pun akan bersahabat dgn akak hingga hujung nyawa ya, dik.

May 8, 2012, 11:05:00 AM

seronok tgk gambar2 tu.. dua2 hensem boy.. nmpk cukup mesra dan serasi bersama.. akak pun doakan semoga persahabatan mereka berkekalan hendaknya..

May 8, 2012, 11:31:00 AM

comelnya mereka..:)

May 8, 2012, 1:04:00 PM

suka tengok gambar2 tu...nice entry

May 8, 2012, 1:21:00 PM

@:: Mrs.Eady :: begitule harapnya sis

May 8, 2012, 1:21:00 PM

@Mak Wardah wah...tq kak!

May 8, 2012, 1:21:00 PM

@eima xpe..kat sekolah mesti ramai kawan :)

May 8, 2012, 1:21:00 PM

@SYANI camtu jugakla harapan saya sis..

May 8, 2012, 1:22:00 PM

@syawalsimpsons tu Muaz pinjam botol susu CikMat

May 8, 2012, 1:22:00 PM

@Aidah insyaAllah kak..moga persahabatan kita juga begitu kak

May 8, 2012, 1:23:00 PM

@Hanis Azla hensem boy tu mmg ensem kak tapi bila menangeh..tobatt buruk! haha

May 8, 2012, 1:23:00 PM

@nur anis comel lagik kamooo ;)

Post a Comment