Ahli Kelab Kad !!

May 22, 2012

Home » » Melawan Tokey!

Melawan Tokey!






bila badan & kaki dah letih seharian bertawaf rumah & macam2 keje lagik...
time malam..mestilah memanjakan diri sikit...
kang kalo badan teman nie mogok..
sapelah yang nak sudahkan semua keje kat rumah nih....







bila anak bujang ni nampak aje teman keluarkan bekas losyen teman...
haa....camni lah jadinya...
umie bersapu losyen bagai kat tumit kaki.....
dia pon nak berlosyen bagai kat kaki....
bukan aje kaki....betis...peha...kat "tuuttt" pon dia sapu...
kalo macam tu punya banyak tempat nak sapu..
memang kompemla cepat "surut" losyen umie ni CikMat oooiii.....






.





17 comments

May 22, 2012, 1:54:00 PM

Len kali ummie memang kene beli yang besar punye.. tahan lame.. hehehheh..

May 22, 2012, 2:16:00 PM

mak aiii celah2 pon termasuk sekali..kakakakka...cik mat klakar...

May 22, 2012, 2:33:00 PM

klu losyen mahai mmg syg la... cam rumah aku losyen JJ tu je ... slalunye fahim yg tolong aku sapu..klu tak tak de le aku nk pakai ....heheheh

May 22, 2012, 2:37:00 PM

Hihi... cepat je dia julur kaki buat sama. Nama pun anak Nini dia ikut je apa yg menarik kat mata dia...

May 22, 2012, 3:14:00 PM

takpe, itu boleh jadi alasan umi shopping kan cik mat..ekeke

May 22, 2012, 4:07:00 PM

lebih kurang sama aje ngan my son
kita takat sapu kat kaki tangan
heols kalo boleh - satu badan!

May 22, 2012, 4:17:00 PM

Rugi spa ummi camni. Hehehe. Dah hilang penat basuh kain? Bila nak sambung citer cuti2 1 malaysia?

May 22, 2012, 6:13:00 PM

wakakaka....kelakar la cik mat!

May 23, 2012, 8:21:00 AM

amboiii kat tut pun nak losyenn?? advanceddd!! hahaha

May 24, 2012, 12:53:00 PM

sibuk jer dia kan?bdk2 cam tu lah

May 24, 2012, 7:50:00 PM

@eda_ej lagi besar aku beli,lagi cepat abes

May 24, 2012, 7:50:00 PM

@syawalsimpsons aku sabo ajerlah tengok gelagat dia

May 24, 2012, 7:51:00 PM

@eima aku pakai losyen avon..beli berdozen ms murah aritu

May 24, 2012, 7:51:00 PM

@Kakzakie btol kak..kita pakai lipstik pon,dia nk pakai jugak!

May 24, 2012, 7:51:00 PM

@alin laa...ye ke CikMat?..tenkiu :)

May 24, 2012, 7:52:00 PM

@miloais milo tu la sis...dia lg over!

May 24, 2012, 7:52:00 PM

@Aidah otw kak..tengah karang ayat.hahaha

Post a Comment