Ahli Kelab Kad !!

May 20, 2012

Home » , » Ombak Rindu..

Ombak Rindu..




orang lain feeling ombak rindu dengan abang Aarong.....
teman pon nak jugak feeling ombak rindu dengan abang A......
tapi dengan abang A.......






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.









 abang Azraai...!!!!!
siap naik buai together-gether lagik...
ni gambar sebelum dipukul ombak....






gambar selepas dipukul ombak...??..






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








hahahahahahahaha....
huru hara dah jadinya...
ni aje yang jadi serupa gambar..
yang lain ntah serupa hape..







tapi teman berombak rindu ni..
bukan dengan abang Azraai sajor...
bersama bodyguard yang lain jugak....






berbuai sambil menanti anak raja datang masuk meminang....
raja mana..?
raja kappppooorrrrr kah?
ahaks!!




 ombak rindu adik beradik.....






beserta ombak taufan CikMat...
pepagi hari lagik dah layan mandi laut.....
mak,abah,adik bam-bam dan MIL teman tak turut serta berombak rondu pagi tadik...
masih keletihan penangan bersnorkling pagi semalamnya...




ni sumer gambar pagi tadik...
gambar yang lain menyusul kemudian...
kene tunggu Tan Sri Hj Shahidan upload dari kamera canon dia..




5 comments

May 20, 2012, 6:11:00 PM

kelakar plop gambar sebelum dan selepas di pukul ombak tue..heheheheh

May 20, 2012, 10:24:00 PM

hahaha..lawak2..
kak nini..beg coach tu dah ade org nak beli..kak nini xyah iklankan lah..heehe.. esok baru nak jumpe dia..arap2 dia jadi la nak beli..hehe

May 20, 2012, 10:41:00 PM

Suka buai gitu! Gambaq lepas dipukul ombak tu best, kahkah!

May 21, 2012, 4:12:00 PM

bestnya berombak rindu dgn keluarga...

May 21, 2012, 6:47:00 PM

Di manakah letaknya ombak rindu ni agaknya. Di pulau kah? Sangat beronok2 naik buai di tepi pantai. Tak sabar pulak akak nak tunggu episod seterusnya. Trailer pun dah best nih. Hehehe.

Post a Comment