Ahli Kelab Kad !!

May 9, 2012

Home » Peminat setia

Peminat setia







kechentaannya kepada kerepek bayam....




sampaikan tido pon pegang kerepek!!



peminat setia kerepek bayam teman yang tak pernah berpaling tadah..
selama 2 tahun teman meniaga...
beliau sentiasa memberikan support..
baik dari segi mental mahupon dari segi sentiasa menghabiskan stok!!
alhamdulillah....peminat setia nih..
dari tak berapa suka makan sayur..
sekarang setakat sayur sawi,sayur kangkung, sayur kobis, carrot sumer dia bedal...
berkat rezeki teman..alhamdulillah.







sebekas 18 hengget sajor.... :)
refer sidebar blog hoke...




~ tetiba buat muka tak malu promote produk sendiri ~
apa kesah..blog sendiri kan..hihihih






23 comments

May 9, 2012, 1:24:00 PM

Akak hari tu dah berhajat nak mengorder berbekas2 kalau jadi ke Gopeng dan dapat jumpa Nini. Akak kalau order online ni lembap sikit. Senang beli face to face. Tapi kerepek bayam tu mmg nampak sedap sangat. Dulu akak pergi KK byk jugak memborong kerepek bayam ni di Kundasang. Sedap. Nanti ya, akak tekan kat tepi tu. Kalau boleh nak beli jugak.

May 9, 2012, 1:51:00 PM

Bagus Nini... kalau CikMat sampai tertidur-tidur makan confirm mesti rangup dan sedap.

Kak Long kakak pun jual rempeyek bayam ini (kami panggil rempeyek)..

May 9, 2012, 1:52:00 PM

last week masa jalan2 kt ayer hitam ada beli 1 packet kecik. tapi keras n tak sedap. nasib baik tak beli bnyk. ada antr by post tak kak? if self pick up kat mane?

May 9, 2012, 1:55:00 PM

cam cdp je kak...nk free? :D

May 9, 2012, 2:04:00 PM

haha..laki aku xde la sampai parah pegang kepek sekeping macamtu...tapi ada la peluk bekas kepek tu sampai tetido...

May 9, 2012, 2:36:00 PM

pergh sedap ne hehehe

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

May 9, 2012, 2:38:00 PM

wah salah cara bg anak mkn sayur hijau .... rajin tul la ... remeh gak sbnrnye nk but kerepk ni ...

May 9, 2012, 4:40:00 PM

kerepek ape nie?
cam sedap gilarh!
Nak!!! XD
Nini bisness ker?

May 9, 2012, 4:50:00 PM

wah, tak payah malu, kita orang okeh jer ;)

May 9, 2012, 9:45:00 PM

Ini memang cara yg sangat bagus untuk bagi bebudak kecik minat makan sayur. Cayalah CikMat, setia dengan kerepek tu. CikMat dah potong rambut eh..

May 10, 2012, 10:10:00 AM

teringin nak rasa.. ;)

May 10, 2012, 10:23:00 AM

wahh..lama tak makan ni...

May 10, 2012, 2:14:00 PM

@Aidah tekan pelan2 kak..nini no hal punyer :)

May 10, 2012, 2:15:00 PM

@Kakzakie btol kak..ada yg panggil rempeyek..tempeyek..kerepek.. :)

May 10, 2012, 2:15:00 PM

@:: Riri-Fatieha ::~ op coz ada buat penghantaran by pos tapi akak prefer guna kurier..serik guna PL. self pick-up kat Tesco Tepeng!

May 10, 2012, 2:16:00 PM

@UniMeOw nak free?..tunggu akak buat GA/contest k ;)

May 10, 2012, 2:16:00 PM

@O'gosh nmpk sgt dia jatuh chenta dgn kerepek haku! :D

May 10, 2012, 2:16:00 PM

@MISS Z BERCELOTEH blom cuba blom tau :)

May 10, 2012, 2:17:00 PM

@Razil Tahir ni namanya kerepak bayam.dah 2 tahun saya bisnes kerepek ni :)

May 10, 2012, 2:17:00 PM

@alin kamu memang rock!

May 10, 2012, 2:19:00 PM

@Dinas Aldi haah kak..dah ditebas rambutnya..udah panjang.rimass!!

May 10, 2012, 2:19:00 PM

@Lulu Caldina insyaAllah..akan sampai juga utk Lulu.tunggu ya :)

May 10, 2012, 2:19:00 PM

@nur anis :)

Post a Comment