Ahli Kelab Kad !!

May 28, 2012

Home » , » From heart to heart..

From heart to heart..






sejak mula berblogging pada awal tahun 2010...
hinggalah sekarang...teman suka dengan setiap apa yang teman coretkan...
baik dari cerita pasal kebun..sampailah ke cerita kereta masuk bengkel..
blog nih umumnya takde apa yang menarik dimata kalian semua..
tapi pada teman...blog nih umpama diri teman....
diri teman versi bergambar....
teman selesa menjadi diri teman seadanya...
tak glamer takpe..janji hati happy...
teman tak berapa pandai menulis kisah hidup orang lain...
cukuplah cuma kisah hidup teman,keluarga serta rakan2 rapat...





teman berblog sebagai satu cara mengekspresikan perasaan teman...
perasaan suka..duka...terluka..diluka....syukur...malah dicintai..
dicintai tu termasuklah keluarga..rakan-rakan blog & sahabat rapat beserta cinta dari dobot...
semua coretan ini sebagai satu kenangan indah bila teman "selak" semula helaian entry yang lalu..
setiap kenangan & perkara yang berlaku,..mengajar kita lebih berdikari menghadapi dugaan hidup..




tapi...
bila teman menerima komen sebegini.
apatah lagi dari seseorang yang membaca setiap coretan blog teman....



























teman terharu!....
terima kasih kalian...terima kasih...
terima kasih kerana terhibur dan berkongsi kesedihan,kepiluan hati ,..
kegembiraan & keriangan dengan teman bila kalian membaca setiap entry merapu blog teman....
teman mungkin bukan salah seorang penulis blog yang punya tatabahasa yang baik..
mahupon penulis blog yang cun seperti Erra Fazira..
tapi..dengan perkongsian kegembiraan & kedukaan ini..
korang menjadikan teman glamer di mata & di hati kalian.....




terima kasih semua!








12 comments

May 28, 2012, 9:37:00 PM

^_^

May 28, 2012, 9:50:00 PM

Walo ko tak cun macam erra pazira tapi ko tinggi boleh jadi model macam erra pajira.. heheheh

May 28, 2012, 10:33:00 PM

sweet =)

May 28, 2012, 10:50:00 PM

memang best kalau dapat komen2 positif semasa berblog. naik semangat kan? :)

May 29, 2012, 12:43:00 AM

akak pun happy kenal ngan nini :)

May 29, 2012, 8:45:00 AM

sama2 kasih.....;)

May 29, 2012, 8:52:00 AM

mak jemah mmg terhibur jaa baca...suke3...lagi pasai dobot...boleh gelak sensorang woooo

May 29, 2012, 9:25:00 AM

Dunia maya yang amat luas andai dirasakan keindahannya maka kita mampu tersenyum Nini...

May 29, 2012, 11:07:00 AM

happy blogging..:)

alang
May 29, 2012, 1:32:00 PM

Salam Emy (NINI).

Hang punya blog memang ramai follower dari bapak sedara, teman , kawan dan sepupu sepapat.

Kekuatan blog Nini adalah penulisan yang sempoi mengikut citarasa sendiri tanpa mengabaikan tatasusila.

Memang tepatlah lantikan NINI sebagai TAZZ oficial blogger... btw Nini blog TAZZ dah lama sepi.. ahaks.

May 29, 2012, 5:14:00 PM

Eii, malu akak. Nampak na macam kak nam. Komen akak je paling panjang tak hengat. Tapi memang akak enjoy pun lepak kat sini. Kalau duduk dekat ni, mahu jemu Nini nengok muke akak je datang bertandang.

Sori ye, dik. Tengok, tak reti2 nak komen ringkas. Hehehe.

May 29, 2012, 9:40:00 PM

kome orang perak, lag lah teman suke.. (err betul ke tatabahasanya) ehehe.. orang tepeng lagi

Post a Comment