Ahli Kelab Kad !!

May 23, 2012

Home » » Percutian tamat...

Percutian tamat...













 datang bawak 2 beg..
balik bawak 4 beg...
senget bahu nak angkut semua weh...








 cukup tak semua barang?..
ada yang tinggal tak?...



 ala bucuk-bucuk...
anak bucuk mak sorang nih....
yang paling degil..paling kuat lawan pidato dengan emak especially pasal ubat...
paling suka masuk sungai....penasihat mak untuk buat reban ayam dan segala yang bersangkutan dengan penternakan...anak yang paling tua tapi still perasan muka babyface..
uweekkkk!!!!!
hakhakhak.....tapi tetap paling mak sayang..











percutian mak & sayang di rumah teman selama 7 hari 6 malam telah pun tamat..
diaorg dah pun selamat naik bas pukul 11 pagi tadik pulang ke N9...
terasa sunyi rumah bila ahli kabinet kembali menjadi 3orang + 1 ekor diva...
selama 7 hari  percutian bersama..
kami menikmati masa berkualiti nih dengan sebaiknya & happy!!....
cik asbenn jugak berkesempatan
menjalankan full medical check-up untuk mak...
alhamdulillah...keputusan secara keseluruhan semua OK 
walaupon masih memerlukan pemantauan secara jauh dari cik asbenn...
doa teman setiap hari tanpa jemu...
moga hubungan baik kami terus kekal hingga hujung nyawa...InsyaAllah







20 comments

May 23, 2012, 4:57:00 PM

alolo..mucuk2 cayang mak..alololo...

May 23, 2012, 5:52:00 PM

amboiii banyak betoi barangnyer ha...hehehe

May 23, 2012, 6:27:00 PM

amin..:)

May 23, 2012, 9:26:00 PM

baby face LoL ;P

May 24, 2012, 6:53:00 AM

selalu macam tu le g bwk 1 beg balik beg pun dah beranak :)

May 24, 2012, 8:21:00 AM

alahai anak omak..

May 24, 2012, 10:43:00 AM

insyallah .....

May 24, 2012, 11:37:00 AM

Ini macam pakej holiday kesihatan 1 Malaysia kan. Bestlah. Dapat result pun ok dan dapat gak bercuti. Ehem..menantu tu pun menantu kesayangan gak kew?

May 24, 2012, 12:10:00 PM

amboi anak omak.....

May 24, 2012, 3:41:00 PM

hargailah mereka selagi ada.. :) bestnya bercuti...

May 24, 2012, 7:44:00 PM

@Eya Eybizz kak,..jgn lebih2..nnti boss murka.hahaha

May 24, 2012, 7:44:00 PM

@Kancilbiru segala jenis ikan masin mak borong kak

May 24, 2012, 7:44:00 PM

@nur anis insyaAllah :)

May 24, 2012, 7:44:00 PM

@~najwa~ ayat paling hangat bercuti kali nih..*babyface*

May 24, 2012, 7:45:00 PM

@adyna btol kak..mujur beg nini tetap sama..1 ajer :)

May 24, 2012, 7:45:00 PM

@Pen Biru jang ooo jang.. :D

May 24, 2012, 7:45:00 PM

@eima Amin.

May 24, 2012, 7:45:00 PM

@Aidah kak,kata mak semua menantu mak,mak sayang..termasuklah yang 3 suku nih.hahaha

May 24, 2012, 7:46:00 PM

@Atia Adina dah mcm lagu pulak kak..haha

May 24, 2012, 7:46:00 PM

@alin btol..setuju sgt!

Post a Comment