Ahli Kelab Kad !!

May 7, 2012

Home » » Langkawi Lagi?

Langkawi Lagi?




op cos..Langkawi lagik!
tujuan kami ke Langkawi lagik kali nih..
adalah untuk meraikan persaraan Tan Sri Haji Shahidan untuk kali yang ke-2..
harapnya bersara kali nih takde dah sambungan kontrak keje...
bolehla mereka berdua ni menikmati tempoh persaraan mereka dengan sedamainya...
boleh belai pokok bunga..jalan2 makan angin..duduk minum nescafe sambil baca paper..
bla..bla..bla...




 oleh sebab kamera abah lebih canggih dari kamera 4segi teman..
biar abah ajelah yang amik gambar..
boleh gitu?..





dan ketika entry ni ditulis..
teman dah pun selamat sampai di Taiping..
semalam lagik dah baliknya...cik abg bertugas arini..
tapi pasangan pesara ini & sepasang anak menantu masih lagi di Langkawi....
arini baru balik...




 gambar kelmarin...
diaorg berempat bukan main lagik beratur...
mana teman>>>>???..






 ada disini...
mendapat pengecualian dari beratur sebab membawa kanak-kanak kecil...
sambil training diri menjaga 2 orang kanak-kanak..
beg sekolah aje?..
tu yang paling senang..tak cukup gegurl nak jenjalan bawak henbeg nih..
beg sekolah sudah...sumer benda boleh sumbat!





 apsal pulak nampak CikMat tetiba putih sangat nih...





tapi tak berapa best naik kabel car kali nih...
diaorg tutup jalan nak ke jambatan gantung sebab sekarang musim angin kuat..
jadi,untuk keselamatan pengunjung,diaorg kata la ditutup untuk maintenance reason..
kesian pada mat salleh yang datang jauh2 semata-mata nak naik jambatan tu..




gitulah sedikit sebanyak cerita ke Langkawi..
tak dapat story banyak2 sebab gambar takdak...
cuma....
waktu teman sampai di jeti Kuala Kedah petang semalam....
macam nih lah keadaan TAH kesayangan teman..








.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.








tenggelam??!!!!!.....
aduii.. semputtttt  kejap!!!






.




22 comments

May 7, 2012, 9:57:00 AM

ade pulak budak main air bah disitu ...eeeuuwww...

musim hujan hang naik kat kola kedah cek ..tak dak ribut ke... aku ngeri naik kot kola kedah ni ... naik kola perlis la... selamat ckit dok dlm bot pun kejap je

May 7, 2012, 10:08:00 AM

ahhh..lamenye tak gi langkawi..

May 7, 2012, 10:18:00 AM

tu diaa banjir sudahh

May 7, 2012, 10:18:00 AM

Huh... nasib baik masa jenjalan tu tak ada hujan lebat ye Nini...

Banjir sekarang dah tak ikut musimlah kakak perhatikan. Lebat je sikit banjir kilat...

May 7, 2012, 10:24:00 AM

alahai..tenggelam pulak dah...

eh eh..boleh pulak main air budak tu..huhu

May 7, 2012, 10:26:00 AM

saya seumur hidup tak pernah sampai langkawi lagi~~

May 7, 2012, 10:41:00 AM

alahai... nasib baik air nyer tak dlm sgt eks..

May 7, 2012, 10:53:00 AM

@eima ni 1st time sangkut banjir kat kuala kedah

May 7, 2012, 10:53:00 AM

@maya amir apa lagik..jom!!

May 7, 2012, 10:53:00 AM

@mia izzati itu la pasalll

May 7, 2012, 10:54:00 AM

@Kakzakie Langkawi tak hujan pun kak..hujan kejap2 aje.

May 7, 2012, 10:54:00 AM

@nur anis padahal air derass sgt tapi budak tu rilek aje main air.

May 7, 2012, 10:54:00 AM

@bujal X apa tunggu lagik? :)

May 7, 2012, 10:55:00 AM

@mama maman aka yana suku rim tayar aje yg tenggelam tapi cuak gak!

May 7, 2012, 11:13:00 AM

uit....nasib baik tak tenggelam habis.....fuyooo.....bahaya gak parking ni

May 7, 2012, 11:42:00 AM

seb baik la airnyer naik sikit...bakpe la budak laki tu berendam..alahai..

May 7, 2012, 10:03:00 PM

nasib baik tenggelam sikit jer...kalo tak...

May 8, 2012, 11:08:00 AM

Akak tak pegi pun naik kabel car tu. Gayat! Tak berani sungguh. Kesian TAH. Kalau kete akak tenggelam camtu, maka tersemput2lah ia. Susah tau nak gi mana2 time hujan ni. Sikit je harung air, dah menyala lampu enjin. Dobot pe khabar?

May 8, 2012, 1:26:00 PM

@Atia Adina itula ..nini dah 3kali pegi Langkawi tp ni baru 1st time kene macam ni

May 8, 2012, 1:27:00 PM

@syawalsimpsons tu la..selebet aje budak tu mandi kat tepi tu

May 8, 2012, 1:27:00 PM

@rzahira kalo x,..aku meroyan kat situ!

May 8, 2012, 1:28:00 PM

@Aidah cuak gak tu kak takut tak boleh start.TAH tu dah masuk 8thn.tau ajelah kan...dobot sehat2 aje cuma lately nih mabuk2...ntah apa yg dia mkn sampai mabuk!

Post a Comment