Ahli Kelab Kad !!

May 17, 2012

Home » Model Saya

Model Saya





rasanya semua sedia maklom...
dalam katalog blog teman nih...
semua model adalah dikalangan ahli keluarga sendiri....
dan model yang sentiasa paling gila glamer adalah.....



 makcik diva kita.....
masih lagik mengekalkan tagline hidup yang sama...
" hidup harus seperti diva..walaupon makan frieskies!! "



menduduki carta kedua...
model yang suka tersengih & gigih belajar camne nak buat peace guna jari...
model yang selalu buat drama tamil versi air mata...
model nasi goreng kicap telor.....
dan model tido air terjun liur meleleh..... 


latest artwork from CikMat....



lupa pulak...
model teman yang ni dah semakin berisi...
rasanya..kalo pegi timbang..
mau dekat 19kg cik adik nih..
risau aje obese tapi mujurlah cik adik ni tinggi orangnya...
sejak-sejak kamcing dengan sayur kangkung & sawi...
kemain berselera cik adik sorang ni makan nasi..
setakat sepinggan nasi tu takda hal pada dia...
siap boleh request nak minum susu sebotol lagik lepas tu...




model ketiga yang glamer tak berapa glamer.....


rasanya dalam semua model-model...
dia ni aje kot yang paling suka gaya pelik2 & selekeh....
ikut mana dan ajer....
gambar takde mekap pon takpe asalkan tudung ada...
walaupon model yang sorang ni sempoi sangat..
tapi setakat ni beliau masih blom membuat keje gila 
dengan bawak kereta memakai tudung,blouse & seluar 3 suku...




last sekali....
model yang paling seksa jiwa nak boleh amik gambar....
sokmo-sokmo suka sangat kasik montot camni dalam gambar.....
takpon buat senyum tak berapa jadi dalam gambar..


big bosss kita.....
beliau tengah setia menanti kereta gabaknya selesai dicuci...
badan kecik tapi kereta..dah serupa kereta kebal!!
luar waktu keje memang camnilah dressingnya...* ikutsukahati *
kalo sikat rambut luar waktu keje tu dah konsider smart sangat dah...
time tu kalo ex-patient jumpa dia pon..
pikir 2 -3 kali nak tegur atau tak...
kalo ditanya apsal tak pakai seluar panjang...
mulalah dia bagi teman jawapan sarkastik...
katanya....
" kesian kat bulu kaki sebab tak boleh bernafas"..
boleh ke jawapan macam tu?....



japp...
zoom sikit gambar....





 ambooooiiii.....
sape yang tulis blog sebenarnya sekarang nih......
hahahahahahhahahaha.....




9 comments

May 17, 2012, 10:28:00 AM

mana beli bj tu ... model semua cun even nampak montot ngan belakang je

May 17, 2012, 10:47:00 AM

baju yang big boss pakai tu menarik la...

May 17, 2012, 10:50:00 AM

model semua bukan main lagi..tp model ketiga tu la yang jarang2 nan ado muka omel tu..lahaiiii....model last tu terbaik la jawapannyer..kakkakak...sayang kat bulu kaki tu..kakkakakak...

tu pakai baju tu..tumpang sekaki la tu ngan kesayangan dier yang sebok menagarang tu kan..kakakkak

May 17, 2012, 11:43:00 AM

Lebih-kurang kakak Nini mereka yg sekitar kakaklah yg jadi model.. tapi jujur nie kakak suka kalau ada gambar CikMat dlm N3 Nini..

'Boss' Nini pakai baju tu tanda dia support 'asst' dia berblog.

May 17, 2012, 11:48:00 AM

wahh cun ar baju tu...hehehe..

eh baju pulak yang nampak :P

May 17, 2012, 11:49:00 AM

model comel+cun+macho semua ni...
konpem tinggi bayaran!
hehehehehe

May 17, 2012, 12:25:00 PM

Dah cukup korum ni nak buat drama swasta slot akasia. Yang tauke blog tu kompom boleh bawak 3 watak sekaligus. Yang model last sekali tu, watak depan lain, belakang pun lain jugak. Amacam Nini? Bolehlah start buat skrip sekarang ni. Lumayan nih. Hahaha.

May 17, 2012, 9:14:00 PM

wah mano nak dpt tshirt blog tuh yer??

May 20, 2012, 9:02:00 AM

perghhh...mmg laki ko sapot giler la blog! hahahahaha....

Post a Comment