Ahli Kelab Kad !!

May 8, 2012

Home » » Terlebih ghajin!!

Terlebih ghajin!!









~ cerita semalam arini baru tulis ~


 habuan kain hasil dari bersuka ria di Langkawi kelmarin.....
teman suka basuh kain,sidai kain tapi
 bab angkat kain & lipat kain tu tak berapa ghajin sangat...



nak dijadikan cerita pulak...
semalam dalam diri didatangkan pakej "terlebey" ghajin...








melipat kain di tengah panas.....



ni sumer gara-gara terover dose tido masa balik dari Langkawi kelmarin...
tak pernah dibuat-buat pukul 9mlm teman dah pengsan!!






14 comments

May 8, 2012, 11:26:00 AM

terer tu lipat bj sambil berdiri

May 8, 2012, 11:37:00 AM

trebaik la melipat kain tengah2 laman..kikiki

May 8, 2012, 11:37:00 AM

lipat baju atas kereta ke tu...:)

May 8, 2012, 12:16:00 PM

Bateri dah full, tak pe. Akak ni bateri dah tak boleh pakai sangat lagi. Caj pun tak penah nak sampai full. Logiklah kan, barang lama. Hehehe.

May 8, 2012, 12:53:00 PM

Angkat terus lipat Nini... bukan terlebih rajin lagi ni terover sampai lipat atas kereta :)

May 8, 2012, 1:02:00 PM

ler....kalo lipat dalam umah kan best.....boleh bersila....kalo cam ni.....syok ar....angkat baju terus lipat....bawa masuk umah terus susun

May 8, 2012, 1:18:00 PM

@eima terrer sgt!

May 8, 2012, 1:18:00 PM

@syawalsimpsons tengah panas tu..bajet putih

May 8, 2012, 1:19:00 PM

@nur anis hahaha...itu aje yg ada boleh buat alas.

May 8, 2012, 1:19:00 PM

@Aidah wakakakak.....tak pernah2 dibuat kak tido pukul 9mlm.tu pon mujur sempat solat isya' dulu..kalo x,kebaboom la jawabnya

May 8, 2012, 1:56:00 PM

ni biasa buat.. hehehe.. kalau ter ter lebih rajin, tak payah tunggu duduk dah, kat ampaian baju je settle semua..

May 8, 2012, 2:35:00 PM

wei...perangai sama macam aku..rajin basuh..tapi malas nak gantung+lipat+iron...haha...terer ko lipat tetengah panas...

May 9, 2012, 9:11:00 AM

perghhh rajin betul, lipat terus masuk bakul....dah ler tgh panas..hehe

May 9, 2012, 10:45:00 AM

wah, bagusnya ummi ni, rajin :)

Post a Comment