Ahli Kelab Kad !!

May 16, 2012

Home » Excuse Me..!!!

Excuse Me..!!!



gambar ni diambil masa teman on da way balik dari kedai pets pagi tadik..
beli stok makanan arnab yang dah semakin menyusut...



pagi ni..
hujan lebat di bandar Taiping..
~ teman bermandi hujan tau masa pegi melawat ayam-ayam di dalam reban! ~
bila hujan lebat ni..
mulalah mata yang tak mengantuk pon..
jadi nak mengantuk semula....
sama jugaklah dengan makcik nih....















errmm...
asal dah kenyang ajer..
mulalah nak membuat taik mata!


11 comments

May 16, 2012, 12:42:00 PM

adoi..dobot..buat2 la kebajikan sikit kat mem kamu ni...

May 16, 2012, 1:50:00 PM

first class service la makcik dobot dapat

May 16, 2012, 1:53:00 PM

best banget dapat tido lepas makan!

May 16, 2012, 3:34:00 PM

hehe... sabo je la...

May 16, 2012, 4:34:00 PM

sAMA LA mYRA PETANG2 CENGGINI NGANTUK PULAK... :)


opppsss upper case plak-sebab tgh buat keje.. takpe kot, malas nak tulis balik..=ngantuk..HEHEEE

May 16, 2012, 4:46:00 PM

hujan2 nie sedap ler buat taik mate hehehe, kucing pun sama..

May 16, 2012, 4:47:00 PM

Amboihhh Dobot spiking Landen, kihkihkih!

May 16, 2012, 6:28:00 PM

Dah hujan kat luar, nak buat camana. Dobot tu boleh tahan lagi. Milo ni lagi kronik. Hujan ke panas terik ke, asik membuta je. Taik mata dari semalam dah nak sama besar dgn mata. Hahaha.

May 16, 2012, 6:33:00 PM

err....mengadanyer dobot.. ;)

May 16, 2012, 7:40:00 PM

tidur je ke dobot nih..ado tolong tangkap kan tikus tak...hehe

May 17, 2012, 9:07:00 AM

nak tido atas tilam empuk sesado!!

Post a Comment