Ahli Kelab Kad !!

Jul 1, 2011

Home » , , » Bad request abes pukul bp??

Bad request abes pukul bp??

lepas aje entry bertalu-talu yang sama tajuk teman hupdate dari henpone cikai petang semalam...
(bukan salah teman ye dia publish entry yg sama berkali-kali)..
terus takde online dah..
tak kose!...
sebab agenda petang adalah lebih penting...
petang semalam...
dari pukul 2ptg sampaila pukul 4.30ptg adalah sesi menggosok baju...
gile lama gosok baju!!...
tu tak campur lagik time kene kacau dengan Cik Mat..
spray air utk baju dilarikan oleh Cik Mat...
hanger patah..
macam2 lagik la masalah!!!!


walaupon banyak masalah yang melanda...
berjaya jugak teman gosok 10 pasang baju keje cik asbenn..
ni sumer stok minggu depan...
lega!!


pagi nih..
bila online balik..
ha......amik ko!!!!
ada 5 entry yang tajuk & isi entry yang sama..
miahahahahahaha.....
bila teman approve sumer komen..
ada satu komen ni btol2 "menjana" minda teman...


sila klik untuk tumbesaran gambar ye..



untuk adik Nani si pengomen yg bernas...
Kak Nini bukan takmo mintak cik asbenn belikan laptop..
tapi..
hakikatnya...
Kak Nini memang lagik suka guna pc gabaks berbanding guna laptop..
skrin laptop tu tak cukup besar la dik..
ahkak ni dah la rabun ayam...
tak kose nak celikkan bijik mata luas2...
ahkak ni mata sepet!!...


lagik satu plak...
apa ko kata dik?..
"sekali sekala mintak hadiah mahal " ??..


ko tau dik..
tetiap tahun akak perah otak pikir nak request hadiah apa dengan cik asbenn akak...
baru aje tahun lepas akak "malu  tapi mahu" suh dia beli untuk ahkak peti ais...
kalo takat peti ais biasa2 tu..
maybe tak pe la kot..
boleh terus sekali bayar...
ni akak suh beli peti ais yang besar tahap boleh simpan lembu sekalipun muat..
(tapi make sure lembu tu dah potong2 la eh )

cenggini ha lebih kurang peti aisnye...


cuba ko bayangkan dik..
kalo tetiap tahun hadiah yg akak mintak..
ala-ala nk kasik cik asbenn akak cepat botak...
itu ko kata sekali sekala dik...??
adeh...adeh...


( kalo cik asbenn akak baca entry ni kang..
mesti dia nak kasik hadiah kat ko,Nani...
sebab bagi idea yang bernas kat bini ke"chenta"an dia nih )
hakhakhakhak......



Nani...
tenkiu tau atas idea nih...
I LIKE !!!!





2 comments

Jul 1, 2011, 9:08:00 AM

tu ke pti ais ko nini ... aku suka.. gile besh ....

Jul 1, 2011, 10:02:00 PM

eima : ha'ah..timo kasey pada cik asbenn sbb sanggup "sakit" poket..kikiki

Post a Comment