Ahli Kelab Kad !!

Jul 19, 2011

Home » » Jemmed!!

Jemmed!!


serabut!!


bukan keadaan jalan raya yang dah jemmed..
mahupon mesin basuh yang dah jemmed!!


sebaliknya....

otak teman yang dah jemmed!!!
semuanya serba tak betul...
cam mereng jap rasanya...
rasa cam nak "makan" orang ajer....
rasa malas....nak tido...kepala pusing...
Cik Mat dah diberi warning supaya tak cari pasal dengan teman...
hakahakahak...
gile kejam!!!!


dey!!
cepatla menyerang hormon tak balance nih...
"due date" arini kan??..
cepatla...cepatla....
penat la wei terseksa cenggini...
tetiba rasa cam nak mandi lelama...
tetiba plak rasa cam nak makan nasi bebanyak...
ada ketikanya pulak rasa cam nak duduk termenung lelama....


kalo homon tak balance tak jadi nak datang...
bagi la signal awal-awal...
boleh teman simpan sumer koleksi "roti " yang teman ado...
hahahahaha
(moga mimpi jadi kenyataan)





2 comments

Jul 19, 2011, 8:57:00 PM

ni nak ade brite baik kot.. kikiki.. =D

Jul 20, 2011, 9:12:00 AM

aku doakan tak dtg2 la ...
leh join club aku ni ...hehehhe

Post a Comment