Ahli Kelab Kad !!

Jul 4, 2011

Home » » Berpantang cara Alami..

Berpantang cara Alami..

orait...
seperti yang dijanjikan...
meh sini teman nak cerita panjang....


semuanya bermula bila teman baca entry kak Najwa...
dari pembacaan teman pada entry tuh...
dapat teman bayangkan yang buku ni mesti best!!!


kebetulan pulak satu malam tuh Cik Mat tido cepat...
ayah Cik Mat pulak keje malam...
teman manfaatkan masa tu untuk purchase buku ni...
teman beli online aje....
bayar aje guna online...
pilih aje korang nak bayar kredit kad,..
atau potong dari account bank...
sonang jo kan!!


kalo mengikut tulisnye kat situ..
dalam 7-10 hari bekerja akan sampai la buku yang teman order...
tapi..
rasanya baru 3 hari order...
sampai dah buku tuh arini.....



Berpantang Cara Alami...
harganya cuma RM14.50 sahaja...


tapi...
terlampau banyak tips yang diberi dalam buku nih...
tip-tips ni dikumpul dalam majalah PA & MA....



antara tips yang diberikan dalam buku nih...



cara menjaga luka pembedahan / ceaser.....



bagaimana menangani perut kembung..
apa yang perlu dimakan untuk mengelakkan bayi kembung perut...



selain dari tuh....
antara faktor lain teman beli buku nih......

dia ada banyak resepi best untuk santapan perut time berpantang!!!!!


meh la nak tunjuk gambar sikit..
kang korang tak percaya pulak....


 kerabu pegaga....
perghh!!!


 ikan haruan...
memang feveret teman nih...


sape kata tak boleh makan daging time berpantang??...
kalo tak boleh...
takkan la ada resepi ni kan??...




bukan setakat resepi makanan....
koleksi air yang disarankan untuk minum pon ada jugak...
memang sesuai sangatlah untuk ibu-ibu..
bukan aje boleh diamalkan time bersalin aje style pemakanan nih...
lepas bersalin pon still boleh!!!!


hah!..
tunggu apa lagik..
pegi la cari kat kedai-kedai buku...
kalo payah sangat....
beli aje secara online...
kompem abg pos laju anta sampai depan pintu rumah!!!!





4 comments

Jul 4, 2011, 8:58:00 PM

SIYES nak buku nih! mekasih. [cuak tgk luka czer tu. sampai skang aku blom belek lagi menda tu weh!]

errmmm.... shantek aaa blog ko. lebih ceria. suka suka suka. siap ada shoutbox. ko buat sniri ke? cam tak caya je...!

Jul 4, 2011, 11:03:00 PM

muehehehe...teruja weh masa dapat buku nih..mujur xbuat lompat bintang depan abg pos laju...

kalo aku la yg buat SB kat tepi tuh..mmg hebat!!!...GaryAsip baik hati tulun renovatekan ;)

Jul 5, 2011, 9:47:00 AM

kak nini..orang cakap kalau makan daging tu nnt banyak angin..sebab masa kakak saya pantang ari tu.. dia asyik makan daging..anak dia asyik melalak sebb perut kembung.. bila kakak nani dah tak makan daging..dia dah tak perut kembung lagi dah la..hehe

Jul 5, 2011, 10:29:00 AM

mak aihh, cepat tul membeli ;) dah ada plan nak berpantang lagi 9 bulan ke? hehehe..mudah-mudahan, amin.



bagi knjwa, buku ni berbaloi la dgn harga 14.50 tu.

Post a Comment