Ahli Kelab Kad !!

Jul 18, 2011

Home » » C.H. 15 Julai 2011

C.H. 15 Julai 2011

teman rasa...
memang teman suka naik cameron highlands berbanding genting highlands!!
hahahaha
tak payah cerita panjang2 la intro..
terus aje pada isi kandungan..


teman bertolak ke cameron highland hari Jumaat...

dan selamat bertanggak selama 3hari 2malam di...

Heritage Hotel,Cameron Highlands....

berapa belanja yang teman keluarkan untuk bajet hotel?..
FOC..
teman members kelab heritage..
jadi,..booking sajor..
dia tolak dari jumlah bilik free yang teman dapat setiap 2 tahun..



bilik teman nombor 121..
memandangkan ada group pak Arab check in ngengada nak semua bilik katil Queen..
terpaksa la teman beralah amik bilik katil 2 single..
setelah 2 katil di-cantum,..
cenggitu le jadinya seperti di dalam gambar...



lepas aje check-in & lompat2 atas katil kejap...
sementara tunggu "geng" sampai..
terus aje memulakan aktiviti tawaf pasar malam di Brinchang...
2 hari teman bertawaf di pasar malam Brinchang,..
malam minggu adalah paling ramai manusia..
tak tau diaorg datang dari planet mana..
sib baik teman dah selesai sopping ari Jumaat...
sopping la sangat...
miahahahahaha

macam-macam ada....

oh ye..
topi rimau & rimau bintang atas kepala 2 hero tuh...
HAMATLAH mahal!!!
rm28 satu..
(time ni cik asbenn dah buat muka comei bila teman kata tak boleh beli)
lepas jenuh teman tawar-menawar sambil buat muka kiut..
uncle tu kasik rm23 satu...
kat situ aje dah terbang rm46..


abes sesi bertawaf pasar malam...
kitaorg balik semula ke hotel..
mandi..solat...
sambil tu,..ada sorang budak kecik nih...
dah kelaparan...
sib baikla Umie dia ada bawak stok mee maggi...

mee maggi ayam satu!!
makan betul-betul depan tv..


sambil anak makan...
umie & ayah dia pulak..

sakan berfoto gediks depan cermin...
hakhakhak....


abes sesi photo gediks...
kitaorg turun untuk barbeku...
korang jangan tak percaya ye...
percutian selama 3hari 2malam nih...
kami tak mengeluarkan belanja pon untuk membeli nasi..lauk sumer...
kitaorg siap bawak dapur,rice cooker untuk masak!!!


geng gila-gila kitaorg yang dah sampai..
Kak Zira & en Hanit!!


en Hanit siap buat ayam tandoori perap goreng lagi malam tu..
makan plak panas2 dalam cuaca sejuk...
terbaekk!!!


malam tu,..
kitaorg tido dengan perot yang kenyang cam belon..
adei..
memang punah la diet teman sepanjang pegi cameron..
ok..
15hb punye cerita udah selesai..
tunggu 16hb punye cerita pulak eh..




4 comments

Jul 18, 2011, 3:57:00 PM

wahhh pegi dok otel free ..gile besh ...
klu aku pegi ngan faimly reramai tak kena duit dok apartment 6-7 ratus semalam tak sah .... gile rugi .. sape suruh pegi time cuti sekolah + double peek ....

lama tak pegi CH windu nye

Jul 18, 2011, 5:46:00 PM

lamaa tak g cameronn :(

Jul 18, 2011, 6:01:00 PM

huhuhu.. tak pernah pegi pon cameron tu.. bile ntah nk merase..

Jul 18, 2011, 6:46:00 PM

heheh... sweet jer gambor lakibini bertopi rimo tu... ;)

Post a Comment