Ahli Kelab Kad !!

Jul 21, 2011

Home » , , » Atok ok!!

Atok ok!!

Alhamdulillah...
malam tadik pukul 10.50malam teman dah selamat tiba di Taiping semula..
lega rasanya dapat menziarah atuk...


teman bergerak dari Taiping lebih kurang pukul 3.30ptg..
dan sampai di rumah opah dalam pukul 5.10ptg...
opah & atok masa tu baru aje sampai rumah balik dari hospital...


kalo nak cerita banyak-banyak pasal medical nih teman tak pandai..
maklomle...
belajo dulu takde simpan cita-cita nak jadi doktor pon..
dapat jadi MANUSIA (dalam erti kata yg sebenar) pon dah cukup bagus...
hahahahahaha...
yang pasti..
doktor peribadi teman dah double check ubat-ubatan yang dibekalkan oleh sepital...
unfortunately,..
ada satu ubat yang doktor kasik tu...
"clash" dgn ubat jantung yang atok amik setiap hari..
terpaksa la atok stop dulu makan salah satu ubat jantung tu..


doktor peribadi dah tengok kondisi atok..
tak dinafikan..
atok nampak pucat & tak sehat..
tapi..atok tetap maintain kata dia OK..
punca atok batuk berdarah masih tak dapat dikenal-pasti..
x-ray dah buat...amik darah..amik kahak pon dah buat...
moga keputusan ujian kahak atok esok OK semuanya...


 cicit atok teman yang satu ni tak reti duk diam sungguh..!!


 doktor peribadi tengah kasik consultation...


 gatai plak kepala nih....haaaiiissshhh!!


opah teman yang maintain cool walaupon hati cuak tengok atuk cenggitu...


teman dah tinggal pesan dengan opah..
kalo ada pape..
rogers teman..
InsyaAllah...
teman cuba sampai secepat yang teman boleh untuk tolong opah...


stendetla....
teman kan...



 PowerRangers!!



tapi...arini..
 PowerRangers off duty...
sakit kepala!!



3 comments

Jul 21, 2011, 4:28:00 PM

ape ke puncenye atok ko batok darah?? tp dah ok tak pe la kot..

Jul 21, 2011, 4:51:00 PM

kak nini la jadi misi nye kan..hehehe

Jul 21, 2011, 6:11:00 PM

semoga atok ko cepat sembuh... aku da takde atok....:(

Post a Comment