Ahli Kelab Kad !!

Jul 13, 2011

Home » » Cepat komen...

Cepat komen...





selain dari darling semut merah teman nih yang menghadapi masalah untuk loading blog teman yang munge-munge nih...
sape lagik yang menghadapi masalah nih?....
sila komen ye...
boleh cepat teman buat pembetulan berat blog..

(~ ^)





10 comments

Jul 13, 2011, 8:29:00 PM

farahin wase, okey jer.. takde la lame sngat.. tp kalo yg line tak brape okey, mgkin ade msalh la kutt.. :)

Jul 13, 2011, 8:34:00 PM

berat nanag....tapi kadang2 laaa

Jul 13, 2011, 8:49:00 PM

okey la, xde la berat sgt...
**mungkin sebab den pakai YES kot, heheh. tapi sebelum ni pakai celcom, mmg lambat juga nak load blog ni ;)

sekian, yg ikhlas ;)

Jul 13, 2011, 8:55:00 PM

ntah la...sue bukak ok

Jul 13, 2011, 8:56:00 PM

setakat nie xde problem... standard loading time je... lagi lambat yang dulu masa yg biru2 tue (yg template mula2 plus music player) skrg rasa2nya dah ok dah...

Jul 13, 2011, 10:07:00 PM

oke jer...

Jul 13, 2011, 10:23:00 PM

bukak td ok :)

Jul 14, 2011, 8:43:00 AM

aku ok je .. sbb speed opis aku 1 GB kot .. tp kat umah tak cuba lagi ... tah la
so far so good

Jul 14, 2011, 10:04:00 AM

alaaa malasnyer nak betul2kan blog.. haihss

Jul 14, 2011, 2:53:00 PM

entah! rasa ok jerr
mungkin bergantung pada pakej internet/berukband masing2 kot

Post a Comment