Ahli Kelab Kad !!

Jul 29, 2011

Home » » Wedding Journal Pt akhir

Wedding Journal Pt akhir

sampai dah kita ke part yang terakhir....
segala yang boleh combine..
abes sumer teman combinekan...
bukan apa...
pengantin dah tak sabar2 nak tunggu sampai part akhir!!



SABTU, 9 JULAI

abes sesi kenduri...
malam tu pulak...
ada sesi potong kek kawen...
tapi,..mahaple..
korang memang takkan jumpa gambar teman sebab teman takde..
petang kenduri tu..
teman udah selamat balik Taiping..
balik nak kemas rumah sebab..
 rumah teman akan jadi tempat bertanggak sebelum ke rumah pengantin lelaki..
mujurla ada sepupu sepapat yg berkongsi gambar...


 ok...
yang paling "sehat" itu adalah adik bongsu teman..
candidate SPM taun nih....


 ni WAJIB !!!
mak & abah suka betul kaler hijau...


 atok pon kaler hijau jugak..
wah,..macam berpakat sumer...


 kek 2 tingkat ni teman tempah kat Happy Angel's Teluk Anson..
sederet dengan kepsi..




malam tu jugak...
ada pakcik & makcik teman yang menyambut hari lahir diaorg...


 Mak Teh & Uncle Ady


setiap kali lepas potong kek kawen...
atok mesti akan bacakan doa semoga rumah-tangga mereka berkekalan...
Amin..


acara last malam tuh...

acara bukak hadiah sambil makan kek



AHAD, 10 JULAI

arini,..
majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki..
rumah pengantin lelaki tak berapa jauh dari rumah teman....
mahaple,..
masa sesi bertanggak di rumah teman..
takde gambar yang di-snap...
lupa!!


 pengantin telah bertindak "bijak" dengan meninggalkan bunga tangannya di rumah teman..
bravo!!


 serba cekelat gold..


antara yang sesama memenuhkan isi rumah...


kaum lelaki yang menunggu di bawah khemah...


makan beradap..


teman dan boypren terchenta....


ada cerita di sebalik gambar nih...
time nie..
mak dok bizi telepon teman..
suh cedokkan lauk ke pinggan abah..
layan abah nak makan apa..
bla...bla...bla....


 dikala orang lain sibuk makan...
cik asbenn time ni takde..
beliau mengambil tugas tunggu Cik Mat yang tido dalam kereta...
harusle teman cepat makan utk sesi take-turn dengan cik asbenn...


 ni la tudung bunge atas kepala yang teman pakai aritu...


abes jugak wedding journal nih...
moga pengantin puas hati..
udah,.
jangan suh lagik den buat benda nih....









5 comments

Jul 29, 2011, 11:14:00 AM

hahhaha.. lawak la ko ngan mak ko nih.. dok sebaris pon maen tepon2 bagai.. lawak plak aku tgk.. hahahha cover line ek. hahaa

Jul 29, 2011, 11:40:00 AM

selamat pengantin baru buat mereka :)

Jul 29, 2011, 3:52:00 PM

hahaha..igt kamu yang kawin...aiseymannnnn

salam kenal dari suez

Jul 29, 2011, 3:55:00 PM

meriahnye ...

Jul 31, 2011, 2:39:00 PM

smoge kekal hingga ke akhir hayat.. hehhehe...

Post a Comment