Ahli Kelab Kad !!

Jul 12, 2011

Home » » sape lagik yang terpengaruh...??

sape lagik yang terpengaruh...??

Since channel Disney Junior nih dilancarkan Isnin aritu....
teman terpaksa menadah telinga dengar budak kecik ni mengaruk...
sebab nak dengar lagu yang sama berulang kali....
nak oooiii....
Umie ko nih takde share saham dengan astro mahupon disney club...
kalo share point dengan tesco,TF,Jusco tu ada la....
takkan la ko nak Umie ko tepon astro suh ulang lagu tu berpuluh kali sehari....


disebabkan tak lalu nak dengar Cik Mat mengaruk..
gigih teman dok cari lagu nih dalam youtube...
sib baikla boleh download...
korang tau kan lagu apa.......
lagu nih ha.....




Jake and The Never Land Pirates Intro




haaaa.......
amik ko...
teman siap convert lagu ni jadi mp3 pehtu masuk dalam henpone...
siap buat lagu untuk incoming call lagik....
ko dengar sampai puas nak ye....
jangan mengaruk tak tentu hala...
boleh sewel Umie ni kang....


3 comments

Jul 12, 2011, 5:15:00 PM

haha kanak2 riang sungguh..

Jul 12, 2011, 9:56:00 PM

dak2 mmg mcm tue..sama la adib n amni :) nini akak dah anto email buku..dpt x?

Jul 13, 2011, 5:55:00 PM

ni kalo ngarok2 lagi tak tau la aku.. kalo anto gi colombia main cocok2 kat sane buleh ke??? hehhehe..

Post a Comment