Ahli Kelab Kad !!

Jul 20, 2011

Home » » Tanda terima kasih

Tanda terima kasih

~~ entry dilekat untuk 24 jam ~~


selama setahun setengah teman berblogging....
teman jumpa ramai sangat kenalan baru...
alhamdulillah...
walaupon blog teman bukan blog glamer..
jauh sekali blog ikutan ramai...
teman hargai setiap komen ( baik yg teman approve atau teman tak approve) yang di-coretkan dalam setiap entry teman...


teman tak punya duit yang banyak..
harta?..jauh sekali...
teman cuma seorang blogger yang mencoretkan kisah harian..
berkongsi apa yang teman rasa boleh dikongsi bersama...
untuk dijadikan kenangan di masa depan nanti....
juga..InsyaAllah..
seorang kawan yang boleh diharapkan..


cuma..
 dalam hati udah berniat...
balik bercuti kali nih..
ada sedikit buah tangan buat kalian...


buat rakan-rakan nih...



serta...
beberapa orang rakan lain yang tidak dinyatakan namanya disini..
sebaliknya..
 teman cuma datang tinggal jejak di blog mereka sahaja....



sudikan jarimu untuk menghantar address rumah kalian di email address teman....
teman takde intan berlian untuk diberi...
cuma...




beberapa uncang teh dari cameron sebagai tanda terima kasih...
kerana sentiasa menceriakan mood harian teman untuk berblogging...




sharing is caring..
(^o^)



7 comments

Jul 19, 2011, 9:40:00 AM

alo lo lo.. suweett nya teman ni.. baru mintak terus dapat? wah wah.. kejap lagi mekchu emel..

Jul 19, 2011, 11:59:00 AM

hoho..patutla mintak adress ;) ingatkan nak hantar kad kawen ke hape.. keh3.


~baiknya ***terharu


nanti knjwa emai adress ;)

Jul 19, 2011, 12:36:00 PM

wahhh aku listed dpt teh cameron ... hehehe

alamat aku ko ade lagi ?? hehehe

dobot ko beli kan die ape ek ....

Jul 19, 2011, 2:17:00 PM

ala, sweetnya, makan angin ingat kita.. sob sob *lap ingus... nak add ke? ke masih ada???

thanks dear

Jul 19, 2011, 2:41:00 PM

eima : nak aku belikan dobot kobis,..dia tak makan plak..

Jul 19, 2011, 3:38:00 PM

gary nak!! XD

Jul 19, 2011, 8:30:00 PM

huhuhu.. mak teharu nyah.. aku harap alamat umah aku maseh ade lagi kat ko.. =D

Post a Comment