Ahli Kelab Kad !!

Jul 18, 2011

Home » » Balik dah...

Balik dah...

teman selamat dah balik dari cuti-cuti mesia petang semalam...
alhamdulillah...perjalanan semua ok!
arini bizi dengan aktiviti memenuhkan ampaian...
cik asbenn dah selamat pegi keje...
Cik Mat masih lagik dalam "mode" mimpi...
dobot??..
macam biasa la..
tengah buat aktiviti pelik kat depan rumah...
*dia tengah try nak tangkap burung*



buat pengubat hati korang yang rindu dengan teman...
** tak pasti sejak bila ada penyakit perasan glamer nih**...
hakhakhak..
silalah tatap gambar ini..!!






7 comments

Jul 18, 2011, 8:41:00 AM

yeah, fresh jer muka tu kan.. cuti-cuti msia mmg the best..ekeke

Jul 18, 2011, 9:00:00 AM

cuti lah hari ni erk.. moga2 penyakit tu kekal selamanya.. hahaha..

Jul 18, 2011, 9:15:00 AM

gamba blah kiri tu afif macam baby.. hehehhe..

Jul 18, 2011, 9:20:00 AM

mekchu : kejam tau! hakhak

lulu : fresh from avon gitu ;D

eda : budak tu SGT byk cekadak kali nih!!

Jul 18, 2011, 9:26:00 AM

bestnya bercuti..selamat pulang....

Jul 18, 2011, 11:24:00 AM

bestnyer dapat jenjalan... lain kali bawak la gary pulak!! XD

Jul 18, 2011, 12:19:00 PM

wahhhh besh .. lama tak gi jejalan ...

Post a Comment