Ahli Kelab Kad !!

Mar 6, 2012

Home » » apahal nih??

apahal nih??






apahal bila bukak blog teman..
tetiba ada keluar lagu samba?
tahun bila pulak teman buh lagu nih?..
pagi tadik orait ajer..takde pape pulak...
iklan nuffnang ke yg berbunyik.?
tapi..
apsal bila teman ziarah blog geng2 lain yg ada pasang iklan nuffnang...
takde pulak keluar lagu samba kat blog diaorg?....




atau...
teman aje yang dengar lagu tu??..
haaaiiiiisssshhhhhhh!!!!!
mengkome sekelian ada dengar jugak x?....






camne nak buang lagu mengarut nih wei??!!!!
menyampah teman mendengarnye!!!





15 comments

Mar 6, 2012, 12:30:00 PM

ko ok ke tak ni .. aku bukak xdak dgr pun ...hahaaaaaaaa halusinasi tu ... cepat bw berubat ...muahahaha

Mar 6, 2012, 12:35:00 PM

@eima
ampeh ko..hahahahah..xde dgr pape eh?..mana pulak dtgnye lagu tu kat telinga aku...haiissshhH!!

Mar 6, 2012, 12:58:00 PM

tak dengar pun..ader yg merasuk ker? ahaha

Mar 6, 2012, 1:08:00 PM

ada2....dia kengkadang ada...jap lagi xde plak...aku pun berbulu nak BW arini sebab nyampah dengar lagu ni...aku siap anta query kat blogger...xde pape balasan pun....

Mar 6, 2012, 1:14:00 PM

hahaha kak..ok what lagu samba2..
let'd der party leeerrr~~ngeh3

Mar 6, 2012, 1:24:00 PM

betulla, saya dengar lagu tuh...memang lagu samba..

Mar 6, 2012, 1:44:00 PM

ada orang cakp sebab fibox.. taktahula

Mar 6, 2012, 1:53:00 PM

Nini kena cek di shout box tu sekarang musim org kacau shut mix bubuh lagi entah lagu apa-apa entah...

Mar 6, 2012, 3:31:00 PM

Niniiiii, akak dah berjoget sakan dah niii, yehaaaaaaaaa!

Mar 6, 2012, 3:48:00 PM

lagu tu sangat tak sedap hokay! ....memang ada ;)

Mar 6, 2012, 5:09:00 PM

xda pun..dobot kot yg nyanyi kat belakang

Mar 6, 2012, 5:52:00 PM

uiks leh lak mcm tue.. akak kena kat fb ada org godamtak bley buka kena tkr password ..uhuh

Mar 7, 2012, 10:14:00 AM

Dobot tu duduk tayang peha nampak. Ke dia tergeliat lepas menari samba? Akak tak de pulak dengar lagu apa2. Silap haribulan nak kena expose mistik ni. Hihihi.

Mar 7, 2012, 10:32:00 AM

ade lagi ke lagunye??? aku tak dengo ponn..

Mar 7, 2012, 12:10:00 PM

Dobot ni sexylah...muka garang pulak tu. Tak berani auntie nak berjoget...

Post a Comment