Ahli Kelab Kad !!

Mar 5, 2012

Home » , , » Sub-contract

Sub-contract





hujung minggu yang lepas...
lansung tak berkesempatan buat revision dengan CikMat...
teman terlampau bizi dengan kerja kemasyarakatan..
~ ayat angkat bakul sendiri ~
hahahahaa



teman terpaksa sub-contract tugasan tu pada pc gabaks...
nasib baikla pc gabaks & streamyx banyak membantu...
teman cuma pantau dari jauh aje..
ala..bukan jauh sangat pon..
sambil menyapu,basuh pinggan,kemas rumah..
sambil tu jengukla CikMat....




 revision dengan you-tube sajor....
emaknye tak boleh nak mengadap anaknye....
banyak keje rumah yang tertangguh!




 walaupon belajar dengan you-tube..
silibus pembelajaran masih dipantau oleh puan pengetua...
~ takdo selingan karton pingu ye ~
dari spelling 1 sampai spelling 10..
dari colors sampai la ke shape,counting....
dapat buat CikMat fokus setengah jam pun...
dah nikmat yang cukup besar buat teman....



sambil teman mengemas....
makcik nih masih lagik tak bangun-bangun dari sofa empuknya....
dah tak tau nak cakap macam mana...


sedar diri sikit dobot..
sofa pinjam aje tu....
cukup masa, tuan dia amik balik sofa tu....
hahahahahaha.....







8 comments

Mar 5, 2012, 12:10:00 PM

alololooo comel nyer!

Mar 5, 2012, 12:55:00 PM

ai dobot..dah jadi model sofa pulak ke..laris sungguh

Mar 5, 2012, 12:58:00 PM

@:: Mrs.Eady ::

jgn puji lelebih sis..haha

Mar 5, 2012, 1:52:00 PM

Betul Nini... kalau dapat setengah jam buat cikmat belajar tu dah kira baik. Budak lagi dan lelaki pulak tu... kira terbaik dah... rajin dia:)

Mar 5, 2012, 3:18:00 PM

uish..ok dah 2..cikmat blaja dpt setengah jam..adik2 ceq mmg liat nk jengah buku walaupun hnya 10 mint..
bila didedahkan kt u-tube nie..minat lah jugak kan dorg..hihi
dobot - syabas beteh =) hakhak

Mar 5, 2012, 4:31:00 PM

hohoh, ingatkan Irfan je yang mabuk tengok pingu, cik mat pun sama ke?


tapi cik mat bagus, mau dia dok diam belajar. Irfan susahla nak control, asyik nak main je.

Mar 5, 2012, 5:11:00 PM

Nasib baik encek PC dapat membantu & CikMat pun bagus punya mengadap buat keja tu haa, tabik CikMat!

Akak tak bleh tahan la gelak tengok pose si Dobot tuh! Kahkahkahkahkah!

Mar 5, 2012, 7:19:00 PM

Bagus2 CikMat. Walaupun rilek je sandar kat kerusi tu sambil study. Hehehe. Akak tengok mata Dobot ni bukan je celik masa tidur, terbeliak lagi. Degil melantun ni nampaknya. Hahaha.

Post a Comment