Ahli Kelab Kad !!

Mar 2, 2012

Home » , » Jumaat yang blurr....

Jumaat yang blurr....






Salam Jumaat semua...
mood menulih blog arini adalah sangat ke laut!!...
hidung yang di"block" oleh mukus-mukus asing..
menyebabkan teman sesangatle terasa nak baring aje....
kepala dah rasa macam diawan-awangan ajer...
oh CikMat..
sila berkelakuan baik harini....




makcik dobot pepagi lagik udah membuat kebaikan...

tolong jatuhkan wallet teman...
dengan terjatuhnya wallet tuh..
barule terhengat yang duit yuran CikMat untuk bulan ni blom dilunaskan lagik..
oh...terima kasih makcik dobot...






hard disk otak teman jemmed...
tak tau nak masak apa....
dok terpikir bantal ajer nih....






16 comments

Mar 2, 2012, 10:33:00 AM

Dobot tengok tuannya tak bangun, itulah dia nak tolong gi kedai, tapau bekfes. Pandai Nini didik dia. Hehehe.

Mar 2, 2012, 11:39:00 AM

rehat je la..kang buat keje...lagi sakit kang..

Mar 2, 2012, 12:08:00 PM

ala kesiannya....makan clarinase la wei...

Mar 2, 2012, 2:43:00 PM

Kakak sekejap ke bantal, sekejap ke pc, sekejap terlena....

Ramai juga yg sakit. Tapi Nini kena lebih jaga diri sebab berdua tu...

Mar 2, 2012, 3:11:00 PM

senasiblah kita ya nini di serang oleh mukus2 tu.. rehat td pun akak dok pulun bantal..

Mar 2, 2012, 4:55:00 PM

order jer la..xyah masak hari nih..hehe

Mar 2, 2012, 6:38:00 PM

Kalau badan tak sihat memang la semua benda akan ke laut, hehe..

Ya Allah, kurniakanlah adikku Nini kesihatan yg baik, amin!

Mar 2, 2012, 8:10:00 PM

haha....baguihhh dobot ni

Mar 5, 2012, 1:02:00 PM

@Aidah
dobot nak tapaukan bekpes?..jgn dia tapaukan frieskies udahla.

Mar 5, 2012, 1:02:00 PM

@syawalsimpsons
aku sub-con keje pada dobot ajelah ye

Mar 5, 2012, 1:02:00 PM

@O'gosh
clarinase takdo..laki aku suh mkn Telefast

Mar 5, 2012, 1:03:00 PM

@Kakzakie
berdua di rumah sambil melayan dobot..

Mar 5, 2012, 1:03:00 PM

@Hanis Azla
musim agaknya sekarang nih

Mar 5, 2012, 1:03:00 PM

@Papa Mifz
ikutkan hati mmg nk buat camtu aje..kiki

Mar 5, 2012, 1:04:00 PM

@Dinas Aldi
Amin...macih kak!! :)

Mar 5, 2012, 1:04:00 PM

@mia izzati
haha..takde maknanya!

Post a Comment