Ahli Kelab Kad !!

Mar 29, 2012

Home » » Tersepit..

Tersepit..





Ahad malam Isnin aritu...
sekelian ahli together-gether pegi ekonsep...
mentop-up stok barang dapur yang udah nazak!..


tup-tup..
ada ekspo henpone,laptop,ipad bagai kat depan ekonsep rupanya..
manusia tak usah cakap la...
baik dari segala bangsa yang memegang status rakyat tetap...
 termasukla abg bangla yang rilek datang pakai singlet lobang-lobang....
~ auuuwwww..nampak rambut-rambut kat celah ketiak tau!! ~




tak sanggup nak bersesak sama sambil kasik campur-campur bau minyak wangi..
teman proceed aje check - in ekonsep dulu...
time check - out kang baru join ekspo sekali...
cik asbenn nak beli earphone katanya...



dalam ekonsep pon boleh tahan ramai ahli kelab..
mujurrrlah teman dah sesiap buat list barang..
jadiknye..tetapla sikit hati tu....
takde la tangan tu dok merewang capai benda lain...



tetiap bulan "ramen" tu mesti ada dalam list...
WAJIB..



ginile keadaan troli pada malam kejadian...


 sarat!!!
~ cornflakes dengan susu tu bukan untuk CikMat..
sebaliknya untuk umie & ayah..
CikMat tak berapa layan bfast atau kudapan mkn camni..
tak kene tekak melayu dia..
muahahahahhaa...... ~



CikMat terpaksa dimasukkan dalam troli...
ekoran dia join larian marathoon bersama anak cina mana ntah...
jenuh nak mencari dia dalam ekonsep...
tak nak la kang teman jadi gelemer kene panggil kat kaunter khidmat pelanggan...
disebabkan umienye tak koser nak menjeling sampai mata juling...
kita bubuh aje dia dalam troli...
sekurang-kurangkan mengurangkan risiko kene "ketam" dengan umie...
mueheheheheheh....




nasibbb la dia masih setia nak duk dalam troli walaupon dah keluar dari ekonsep...
dapatla ayah cari earphone dengan hati yang tenang...
tapi....ketenangan tu sekejap aje...
bila CikMat dah kecoh nak turun dari troli....
haduuuiiiii....
umie memang selalu serikk kalo nak bawak kamu pegi ekonsep / tesco..
letih nak buat acara lari berganti-ganti sambil jegil-jegil mata yang sepet nih!!!








8 comments

Mar 29, 2012, 4:27:00 PM

psstt.. ko beli samsung galaxy note ke?? kapoci btol aku ni kan.. hehehe..

Mar 29, 2012, 5:06:00 PM

ok la cik mat nak dok dalam tu...arell ngan adean (yang x sedor diri kenot tu) meranung2 mintak lepas...mmg sekali shopping bole jadi 4 jam kejar si arell je...btw, aku pun kene slalu bli 'ramen' jugak..perasa pun sama...en dadi la punya tekak tu...

Mar 29, 2012, 5:11:00 PM

@eda_ej daripada aku beli sambung galaxy note..aku lagik rela beli spek mata baru..keperluan derr :)

Mar 29, 2012, 5:24:00 PM

Adohhh Nini, akak cuba untuk membuang gambaran mental encek Bangla pakai singlet roti kirai sambil nampak rambut2 kat celah ketiak tu tapi udah terlekat di minda! Tidaaaaaakkk! Nehiiiiii!

Mar 29, 2012, 5:32:00 PM

wah..
syok woo shoping /top up barang rumah cam nih.. :)

Mar 29, 2012, 9:25:00 PM

pandai cikmat pose

Mar 29, 2012, 9:46:00 PM

hehe.. budak2 macam tu ler.. Kena pulak jenis yang super hyper aktif.. Hadoiayai.. Slim ler Umie nyer asik duk berlarian kejar si anak.. hikhik! ^_~

Mar 30, 2012, 10:45:00 AM

Memang betul. Akak faham na kalau bawak budak kecik tak makan saman nih. Akak kalau balik kampung, anak sedara akak yang 4 tahun tu asik mengekor akak. Mak dia sendiri tak laku. Maka jadilah akak macam ibu muda yang ada anak kecik. Join sekali memekik2 panggil dia yang main sorok2 pulak kat dalam hypermarket tu.Hehehe.

Post a Comment